keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Tyhjäpäisiä ihmisiä

 
Näyttää siltä, että tuo Mierdatalikko on liimautunnu nyt pysyvästi Uunon kässiin, eikä siitä irti pääse millään ja kasat senkun vaan jatkaa kasvamistaan.

Aamulla ku käin Kankeeta ja Vielä Kankeempaa katsastelemassa takaparvekkeella samalla ku haistelin tulevaa päivän kelijä, huomasin, että Kankeen etugummi oli ihan lutussa ja maailmat alareunasta poissa. Voi pertsuikki.

No sitte vejättelin lenkuralle lähtöö, käin ite WC:ssä lenkuralla ja toimittelin muitaki joutavia, enkä saannu itteeni mörskästä helpolla ulos.

Säkää oli kyl eilen ku iltapäivällä vetelin reilun 30km:n kauppareissun Guardamarin "Lisää-ja-Lisää- ruokakauppaan". Onneksi ei gummi sillon tyhjentynny.

Ennen puoltapäivää sain kuitenki lähettyy riehumaan kylille Vielä Kankeemmalla. Kummasti tuo aurinoinen keli oli saannu rantajuottolat täyttymää tyhjäpäisistä ihmisistä, jotka täyttelivät päitänsä kaksin käsin juottoloijen elämäneliksiirisammijoista semmosella tahilla, ku ois ollu tuomijopäivän aatto. Huomenna sitte selvijää oliko se. Tuskin oli.

Mie en sinne singahtannu, vaan ryttyyttelin Vielä Kankeemmalla sairaalan lähellä olevaan Aldin kauppaan. Läskikimpaleet ja Edamjuuston ku sain kiinni ja maksettuu, kyykkäsin satuloimalla mörskälle.

Taijan lähtee puistelemaa luontoo tuon Vielä Kankeemman kyytillä iltaehtoon ratoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti