perjantai 23. lokakuuta 2015

Levveillä evväillä

Lämmintä ja pikkusta kiirehtimistäki on pukkaillu, mut ei ressijä. Ressi on yks pirulaine, jos se päälle änkijää.

Tännää mie annoin lumpijoille välipäivän, enkä tossujani tantereeseen tömistelly juoksun merkeissä metrijäkkää. Pyörällä sipasin vajaan 40km kahessa pätkässä.

Aamupäivän siivu suuntautu keskustan kautta radanpohjan toiseen päähän ja Crevilentten tien vierustaa takasin. Toinen siivu suuntautu Petrin ja Sarin mörskälle. Siellä juteltii vajaa tunti ja sitte airingon laskun aikoihin takasin kotikorsulle.

Laittelin sitte itelleni juhlaillallisen. Se koostu kipollisesta riisijä. Petijä eikä muutakaan hetekkaa ollu kaapissa, minkä ois siihen sekkaan voinnu värkätä. Pari kanankivestä siihen viereen keittelin. Alkuruokajuomana oli nyt yks ryyppy maustekurkkupurkin lientä. Kurkut oli jo pari päivää sitte joku rohmunnu parempiin suihin, mut liemee oli vielä onneksi jälellä. Sitte patonkista leikkasin pikku pätkän ja halkasin sen kaheksi kappaleeksi. Päälle edamia ja salaatin lehdykät. Pääruokajuomana oli nyt kipollinen Mohitoo, jonka jo hommasin usija päivä sitte polttamaan reikää kaapin hyllyyn. Putelija olin jo monasti käynny hivelemässä, mut tännää korkin ropsahutin auki juhlaillalisen kunnijaksi.

Näille levveillä evväillä männää huomiseen...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti