maanantai 19. lokakuuta 2015

Bolsa de Corredor ja Madridiin

Hyvänä esimerkkinä hyvästä ponsoroinnista täällä Iberijassa toimii myös tuo San Fulgencion jokaiselle osanottajalle lahjotettu "juoksijan pussi- Bolsa de Corredor".

Oliko osanottomaksu tarkalleen se 7€, mutta niillä kantturoilla, ja se sisälsi yhen juottopaikan vesitarjoilun, maalissa sai kitata kokista tai Aguarius urheilujuomaa niin paljo ku kituset sissäänsä veti ja lisänä oli appelsiineja jos eellämainitut ei sisällä pysyneet.

Sitte jokahine sai tuon "bolsan", eli kassin, joka sisälsi oman valinnaisen koon hyvälaatusen teknisen paijan, Kalenjin urheilusukat, hunajapullaletin, banaanin, omenan, palautusjuomapussin, omenamehutetran, okulaarijenputsausrätin ja muutaman alennuslipun...jos niitä ostelemaa rupijat ei onnistu ainakaan tuolla osanottomaksun hinnalla... Perslantijassa on toinen meno ja toiset paljo suuremmat menot.

Miun tänpäiväset päämenot kohistu tuonne Zenia Bulevartilla olevaan Decathlonin sporttikauppaan. Netistä olin tonkinnu tiijon, että kysseisessä liikehuoneistossa on Garmeen esijuoksijan mallija 610 huolto ja edustamo.

Miullahan on nytte esijuoksijassani semmone vika, että näytön vasemman puolen historia-ja asetukset- valikot ei pelitä ollenkaan, vaikka niitä hivelet ja hiplaat miten ja millä tahansa.

Ohjeen mukkaan oon kaikki temput tehnny mitkä oon pystynny, mut tuon vian takija ei kaikkia oo ees mahollista temputtaa.

No mie syklasin sinne auringon paahteessa. Välillä moikkasin poikia ku pelasivat lentsikkapallova rantahietikolla, mut sitte jatkoin syklaustani.

No perille ku pääsin letti märkänä ja kuuppa kuumana, laitoin pyörän säppiin ja satulan otin mukkaan yhtä satulaa "viisaampana"niinku asijaan kuulu ja änkesin puotin sissään.

Sitte joku palveluhenkine ohjas miut nuoren tyttösen pakeille, ja mie rupesin hommaa espanjaksi selvittämmää ja mukana oli myös selvitystä varten pitkä pätkä rautalankaa...homma siintä alko rautalangan avulla selkiintymää, mutta sitte tokasin jotta "estee es aoora mui komplikaado. Aapla usteed inglees?"eli suomeksi: "este on nytte melkosen kinkkinen. Puhut sie engelskaa". Se puhu ja sitte sönkättii sitä kieltä ja välillä otin rautalangan avuksi.

Sönkkäyksen yhteenvetona sanosin, että vähän paska juttu. Esijuoksijan paperit on Perslantijassa. Miulla ei oo tietoo onko takkuu voimassa. Laite pitäs lähettää 10? päiväksi Madridiin matkaamaan, ja hinnasta ei oo mittää tietoo mitä se tullee maksamaan. Mitä se tuo 10 päivää sitte Perslantijan päivissä on, sitä ei varmaan tiije naapurin Jose eikä Juankaan takanaapurin engelsmannista puhumattakaan.

Asijan etteen oon muitaki verkkoja viritelly, mut saa nähä tulleeko saalista vai sotkeentuuko Uuno niihin verkkoihisa ite, ja hengen pihinä ja ahistus ja muukin meno lopahtaa tähän.

Sitte lähin niskat kyömyssä tulemaa takasin. No pojat oli pallon pelaamiset lopettannu vähän etuajassa?

Uunon viisastelureissulle tuli rapijasti yli 20 kilometrii hintaa, ja homma ei juuri eteenpäin nytkähtänny senttijäkään. Jos sen esijuoksijan sinne Madridiin joutuu lähettämään, sillo ei varmaan ennää senteistä puhella vaan isosta määrästä euroja on kyse...




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti