torstai 29. lokakuuta 2015

Sisäilmaravintola


Uuno kävi tänään syömässä sisäilmaravintolassa. Halvat on siellä muonat ja aina listalla sitä, mitä mieli tekee.

Olis tuossa melkeen yhtä lähellä ulkoilmaravintolaki noijen kalterijen takana, missä on sielläki saman luokan hinnat, mutta kattauksen kanssa on vähän työläämpää ja oman hankaluutensa tekkee sinne mänöön nuo punaset kartiinit ja kalterit, jotka on nekkii roplattava aina auki, jos sinne ulkoilmaravintolan puolelle haluvaa telläytyä. Nytte oli jo senverta näläkä, että en kerinny ylimääräsiin roplauksiin ruveta.

Sisäilmaravintolassa on huippukokki, joka ei turhilla sörsseleillä retostele....monasti se lävähyttää vaan läskit pannulle ja potut kiehumaa ja se on sitte siinä....maittavaa ja edullista einestä Uunojen makuun...

Nytte mie tilasin kummeliturskaa (60cent) riisihetekalla (7cent), ja siihen lisukkeeksi 7kpl oliiveja ja pikku suolakurkku (yht. 20cent), salaatin lehdykkä (20cent), siihen vielä pari kourallista persikkahilloo (17cent) sekkaan ja ruokajuomaksi tilasin tölkin olutta (el águila negra =musta kotka)(23cent).

Nytte tuli vähän retosteltuu tuon ruokajuoman kanssa, ku tilasin tuota olutta. Sama määrä (0,33litraa) punkkuva, valkkarija tai rose- viinijä ois maksannu alta 20 centtijä, ja sitte jos nuo rosentit vielä huomijoijaa olueen verrattuna, ois hinta jo tippunnu rapijasti alta 10 centin.

Nopijasti laskettuna hinnaksi juomineen tullee Uunolaskuopin mukkaan 1,75 €.... Sanosin, että ko. sisäilmaravintola on kylän edullisin. Jos joku ilmottaa paremman paikan, oon valmis kyl vaihtamaan.

Senverta mukavaa väkijä tuo tarjoiluhenkilökunta, että mie niitä välillä jelpin kyllä ilman velotusta noissa tiskihommissa...

2 kommenttia:

  1. On se hyvä ettei siellä ole nuo huippuravintoloiden hinnat nousseet edellisistä kausista.
    Minun täällä käyttämässä ravintolassa tänään oli ruokalistalla vain juustoleipää veden kera, ja silti hinta oli kyllä kalliinpi.

    VastaaPoista
  2. Ei oo noussu....äsken käin taas alta kympin satsin hakemassa ja siinä oli kantamista selkä väärällään mörskälle....ja käjessä olevassa muovikassissa osa. Perslantijassa saapi maksaa ittesä henkihieveriin ruuvastakkii niinko vähän kaikesta muustaki...

    VastaaPoista