torstai 8. lokakuuta 2015

Kääkän kylkiluut

Torreviejan "sadepäiväksi" tänpäivänen oli normaali. Vettä oli ennusteltu satavaksi koko päivän...heh...aamupäivällä tuli kolme tippaa tai vähän alle ja sitte jo aurinkoki pilkisteli välillä pilvijen rakosista. Lämmintä reilut 20 astetta.

Sössittyäki tuli varmaan ainakin päivän keskivertosatsi, jos ei ylitteki, mut henkiset voimavarat ei riitä nyt siitä avautumaan...heh...kyl vanhuus on "hienoo" aikaa.

Muonituspuolella käytii "omassa kuppilassa" (eli syötii mörskällä) illastamassa. Päivän menyy käsitti Kummeliturskaa pinaattihetekalla (eli Merluzaa pinaattipedillä).

Iltapäivällä köpöteltii Habanerasille ja kävästii Kiinantytön puotissa. Miun käjet iski Tuhannen käyttötarkotuksen öljyyn (Aceite de 1000 usados) ja Nokian "vasaran" suojakoteloon. Vasara on lennelly lattijoihin jo niin monta kertaa, että ihme on ettei näyttö oo jo säpäleinä. Kauvan oon muutaman euron koteloo pihistelly ja jättänny ostamatta. Liki satanen heilahtaa korjauskuluihin, jos vasaranäytön säpäleiksi saapi.

Huomiseksi on sitte taas ennusteltu aurinkoo, josta kääkän kylkiluut tykkää.

2 kommenttia:

  1. Hola! Petri ajelee m-pyörällä kovaa kyytiä sinnepäin. Hyvä, että aurinko paistaa. Tänä aamuna lähtenyt Ranskasta. Itse tulen ensi torstaina Ryan Airin lennättämänä. t. Sari

    VastaaPoista
  2. Joo mie kuulinki Petrin tulosta ja nytte sinunki...mukavata...nähhää sitte ja rutistaa nokikkain ku keritää. Tervetuloo lämmittelemään ja tuulettelemaan!

    VastaaPoista