sunnuntai 4. lokakuuta 2015

Rojales. 03.10.2015.

Eilen oli Uunon ensimmäinen kisa, johon mäntii villarilla. Ei ollu paha koettelemus ensinkään. Kisahan oli tuolla Rojalesissa ja matka 10km.

 
Reitti oli tasanen ja juostiin kolmena lenkkinä (1,6km+4,2+4,2). Etenki tuo ydinkeskustan 1,6km:n sinisellä merkitty pätkä oli vähän "kiharainen". Lähtöpaikka oli kapeahko. Lämmintä +24, tuuli ei kujilla tuntunnu.

Mörskältä lähettii kolmen maissa hiljakseen ajelemaan Crevilenten tietä Quesadan ja Rojaleksen suuntaan. Eka 10km on pyörätietä. Sitte mäni vähän hankalaksi ku korttelit ei tuttuja ollu ja vähän päästä piti kyttäilä kepsistä missä männään.


No helposti se kuitenki mäni ja puolen viijen maissa usijalla pysähyksellä perillä oltii. Siellä oli jo täys hulina päällä. Lasten sarjoja oli useita ja niissä oli vauhikasta mänövä kateltavana.


Sitte seittemältä auringon jo ollessa alhaalla ja lämpötilan ylhäällä oli 10km:n startti. Uuno ei nyt pienen tössimisen takija ihan normipaikoilleen päässy ja lähössä tuli sekunteja lissää viralliseen aikaan. Ekan kilsan viipotin 4:20 vauhilla. Sitte mäni mutkista huolimatta pari seuraavaa 4:10 pintoihin. Siintä rupes kuitenkin vähän hiipumaan loppuu kohen. Kovasti oli kuuma ja Iberijanki miehet "Kaloria" valittelivat. Mie kerkisin maaliin ajassa 43:37 ja olin kyllä ihan likomärkä sukkija ja tennariloita myöten.


Tulokset tuli melko ripijästi pimmeessä olevalle taululle, eikä niitä ihmispaljouven ja huonon näön takija sieltä helpolla saannu noukittuu. Oman sijotuksen ja ajan sieltä sain kuitenki noukittuu E-sarjassa (M55), ja se oli 4. Kolmannen aika saatto olla 43:17?


Meillä oli vielä 15km:n yösuunnistus esissä, ja siintä siirryttiin joen toiselle puolelle ja Uuno vaihtasi kuivemmat vermeet ylle ja lähettii suunnistamaa. Nytte tultii Benijofarin kautta, ja se oli kyllä parempi vaihtoehto ku tullessa valittu.

Mukava oli matka, vaikka tuo pyörällä kisapaikalle mänö siihen vähän lisähankaluutta toikin. Huoltohenkilöstön mukanaolo kyllä helpotti asiaa. Seuraavalla kerralla on suunnitelmissa issekseen poleksija ja tavaroijen säilytyksestä tullee lisähankaluutta. Tissiliivitkin on mukaan otettava, johon saa puhelimen, ja sitä on kanniskeltava kisanki aikana mukana....

Mahtavata kummiskii.....

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Kuvia laitan TÄNNE.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut juoksusta,
    Siinä Benjofarin kohdilla kannattaa vähän vauhtia hidastella, ja päätä pyöritellä: nimimerkillä kokemusta on. http://peurao.blogspot.fi/2014/12/uunon-pyora-lapasi-kolaritestit.html#comment-form

    VastaaPoista
  2. Kiitos Olli...ai se oli siellä se siun "tälli". Jouvun siitä kyllä vetelemään useampaan otteeseen lähiviikkoina. Doloresiin on siitä hyvä ajella, ja San Fulgencioon kanssa...mukavia on nuo kisareissut ja haastetta ja "haastamista" löytyy kun siihe pyörämatkailun yhistää. Oottelen kyllä innolla seuraavaa kisaa jo mahollisesti ens viikonloppuna siellä Doloresissa. Toisen pyörän satula tyhjillään oottelee ens viikosta lähtijen istujaa....jaksele kärvistellä.

    VastaaPoista