sunnuntai 9. helmikuuta 2014

XVI Medio Maraton Ciudad de Orihuela, 09.02.2014

Uunolla on ollu taas hommat hakusessa näijen kuvienki kanssa niinku muutenki, ja laholatvan vajavainen ja ERITTÄIN puutteellinen toiminta esti kuvan linkittämisen. Tässähän patsastelee Caffin Orihuelan puolikkaan juoksijat vasurilta lukijen Retu, lahopää-Uuno, Hanne ja Mikko. Kuvan räpsähytti Jorma...

Kovasti otti Orihuelan reissu voimille. Meinasin tän nypläyshommanki laistaa palautuneemmalle nahkalle. No hoituuhan tää hetekaltaki.

Meitähän oli neljä juoksijaa, Hanne, Mikko, Retu ja Mie tänään tarttaamassa Orihuelan puolikkaalle. Huollossa tänään Ellu, Diana, Jorma ja Elli. Dorsaalit saatii juohevasti Mikon kopioimilla papereilla hajettuu, ja "voittokassi", joka saatii nyt jo ennen juoksuu haltuun.

Kovasti oli sakkia, mut homma hoitu hienosti...

Mie vähäsen "harhautin" (Eli uunoilin) Mikon ja Retun ennen lähtöö minuu oottelemaa autolle ku pusikossa piipahin ja suoraa lähin lepikosta tarttialueelle.

Kelihän oli lähes "nappi", +15 kantturoissa, aurinkoinen, ja tuulikaan EI haitannu. Jorman mukkaan juoksijoita oli yli 1700 kipaletta yrittämässä maaliin heittäytymistä.

Sitte soittoesityksen jälkee lähettii matkustamaa melkosten, vissiin tykin ja käsikranaattijen jyskeessä. Oikeen korvaa koski ja alasinta siellä korvan sisällä ahisti.

Myö lähettii aika läheltä "lakanaa" Mikko, Retu ja Mie, mut alussa oli niin kova ryysis, että oman vauhin pijosta ei mitään tullu, ja kovasti piti toisten jalkoja varoo ramppaamasta.

Sitte oli nippu kiivaampija kilsoja, ja kympin kohalla olin 4:15 keskivauhissa. Siintä sitten muutaman kilsan jälkee kilsavauhit tippu 4:20 huonommalle puolelle.

Parilla viimesellä kilsalla, minkä irvistelyltäni kerkisin tuntemaan, alko oikijassa lonkassaki tuntumaa semmosia tuntemuksija, mitä ei oo aikasemmi tuntunnu. Ja lisäriesana vielä se, että ylänuppi ei käänny oikeen millään toiseen suuntaan....(vasemman puolen hartijan seutu on nytte alkannu muuttuu vissiin kiveksi).

Maaliin sieltä kuitenki jolkkasin miekii ajassa 1:32:06 ja Se piisas M60 -sarjassa (CatF) kolmanteen sijaan. Hannehan oli komijasti nyt neljäntenä ajalla 1:50:50, Retu 14. ajalla 1:36:54 ja Mikko kovan taiston jälkeen 86. ajalla 1:40:04. Mikolla ja Retulla paino varmaan vielä kintuissa pitkä pyöräretki.

Huolto ja kannustus pelitti komijasti tälläkin kerralla, mutta Elli oli vetänny huollossa ittensä todella piippuun...

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Alla: Nuorempaa espanjalaisjuoksijakaartia. Nimeehän Uuno ei muista tietenkään. Mukavia
kavereita. Kolmoseksi oli päässy omassa sarjassaan.5 kommenttia:

 1. Onnittelut, hyvin olet vakiinnuttanut paikkasi poodiumilla.

  VastaaPoista
 2. Kiitti Olli..kovasti on tuuli ryskänny koko yön, ja sermit kolkannu seiniin. Herkällähän tuo uni on muutenki kisan jälkeen.

  VastaaPoista
 3. Onnea Uunolle taas tutusta pallipaikasta : )

  VastaaPoista
 4. Kiitos HHA! Tuo oli nyt vähä isosti sanottu....ei oo niin tuttu paikka, että kotosalsi olio siinä vois sanoa...pärjäilkää ja nähhää!

  VastaaPoista
 5. Voipi taas väki vaan arvailla Uunon tekstistä sen tarkotusta...lipsuu edelleen

  VastaaPoista