lauantai 22. helmikuuta 2014

Temppuajotankoja


Aamulla lähin käppäilemään lähikujille ennen auringon nousua tuonne muijen konnien ja yöeläjien sekkaan.

Rannallehan miun tarkotus oli keritä valokerän nousuu ihastelemaan. Ja sinne kerkisinkin, tuohon "vakiopaikoilleni".

Rojektihommat on hyvällä tolalla, mutta semmonen viikon satsi siinä vielä olis jälellä. Lämminvesivaraaja saatiin takasin nostettua entistä ehompana uuvestaan maalattuna.

Viikollahan myö yhtenä iltana pistäyvyttiin iltakohvilla Tango-baarilla. Kaffin fillariosasto on kuulemma investoinnu tempoajotankoihin. Tangobaarista ois voinnu Uutukaiseenki kysellä uutta tankoo. Sieltä ois kyllä ehkä voinnu löytyy vaan "temppuajotankoja".

Tänää on Uunolla kokonaa huilipäivä. Aamullakaan en ottannu juoksuaskeltakaan. Torsaalit on meininki hakija. Huomennahan on tuo Torreviejan puolimaratoni, joka on tarkotus yrittää juosta. Valmistautuminenhan tuli nyt tehtyy poikkeuksellisesti "laikkamenetelmällä". Saapi nähä miten toimii?

Olishan täällä tarjolla kaikenmoista muutaki Salsa, baila, ja karnevaalija, joilla ittensä huonoonki kuntoon sais heikkohermonen hommattua....

4 kommenttia:

  1. Niin niitä karnevaalejahan on luvassa heti sunnuntaina alkaen 16.30
    Viikonpäästä lauantaina uusinta karnevaaleja luvassa kello 22 aikoihin.
    Vaika onhan niitä eri tapahtumia jokapäivä siinä viikon aikana, mutta osa sisätapahtumia ja maksullisia.
    Ei ku uuno kattomaan menoa, meikäläisen karnevaalit onkin tänävuona kotisohvalla.

    VastaaPoista
  2. Mieki kattelin, että 16:30 se on....kyllähän siellä oli viimeki kerralla komijat kulkueet. Dorsaalit käytii hakemassa. Keli pitäs olla huomenna hyvä, mutta muovit kyllä suussa kalisee, se on varmaa...pärjäile! T.uuno

    VastaaPoista
  3. Etköhän tuu Siekin pois sieltä kuumasta niinkuin myökin. Täällä kotomaisemilla on sellaiset juoksukelit johon jo vuosia olet tottunut, räntää, vettä, liukasta ja pimiää. Tottumisesta puheenollen niin jopa siatkin ovat sitä mieltä että parempi ne on teurastaa ampumalla kun ovat siihen niin tottuneet ja jättää kaikki sähkösokkimenetelmät ihmisille.

    VastaaPoista
  4. Tääl ei oo kuuma...heh vaan sopiva. Eikä niihin keleihin oikeen oo ikinä tottunnu...kyllä täällä vielä jokunen päivä vierähtää...Ootellaan rauhassa kelien lämpiämistä sielläkin...Hyvää kevättä sinne..

    VastaaPoista