lauantai 1. helmikuuta 2014

Umpisolmuja ja rusettejaPolkasin aamulla pimmeessä puol kasilta auttelemaan kaveria katon teossa. Mie olin etupäässä harmina ja apupoikana. Homma saatiin hyvälle mallille tänään ennen arvijointituomarin tuloa.

Eilen aamulla tekasin veskiin "rusetin". En tiije minkälaisen umpisolmun sain sinne pönttöön taiottua, mutta taltutettuu sitä käärmettä ei meinaa saaha millään ilveksellä.

Mie oon laittannu sinne pariinki kertaan pöntönpuhistusainetta, ja vejelly tarttihanikasta vähän päästä, mutta sieltä se perhanan käärme vaan pilkistelee.

Joutashan tuo siellä pilkistellä viikkokausija, mutta huomenna olis se kisapäivä, ja suolenpätkä on ennen kisoihi lähtöä saatava tyhjennettyä, ja nyt jos tää uuski rusetti jostaki syystä samalle solmulle ittensä taikoo, ni mie oon sananmukasesti ja sanatarkasti ilmastuna kusessa iteki, kun pönttö nuijen kahen umpisolmurusetin takija tulvimaan rupijaa.

Herkempinahkasilta lukijoilta pyyvän anteeksi karkeahkoo sanavalintaa, mut se nyt sopi siihen ku nyrkki Uunon nokkaan.

Siinähän on saattannu käyvä silleekii, että nytte ku on tuota sementtijä nieleksitty muutamana päivänä keskivertoo enempi, ja lisärautaaki välillä joutuu nappasemaan, ku Oikeen alkaa reenijen lomassa huikomaan, ni on saattannu Uunon takalauvotuksen tavara muuttua betoniksi?

Harmillinen juttu, ja homma pitää jollakin konstilla saaha järjestykseen. Vielä en oo ihan valmis kätösilläni rusettija ja umpisolmuja aukomaan, mut jotaki on keksittävä ja sassiin.

Ittiäki jo alkaa väsy taas painamaan, mut Carrefourin keikkaan pitää voimia rusettihomman lisäksi vielä löytyä...kyllä mänee vaikijaksi tää Uunon ammattilaisura...

2 kommenttia:

  1. Kannattas kaivaa nokkahuilu esiin ja vaikka soitella sellaista käärmeen kesytys luritusta. Siinä ku rusetti oikeaa niin napakka vessanpöntön tyhjennys niin se on sitten siinä.

    VastaaPoista
  2. Tuota en tullu leksineeksi...hienolta kuulostaa ajatus, vaikka sen "luikeron" sain jo aamulla katkastuu...vastasuuven varalta pitää kiinanmieheltä joku nokkaviulu käyvä hakemassa ja kokeilemaa kesytystä käytännössä..

    VastaaPoista