maanantai 24. helmikuuta 2014

Medio Maraton de Torrevieja, 23.02.2014

Saikohan Pressa tän meiltä lahjaksi hyvin suoritetusta työstä? Kiitos Pressalle!

Meillähän oli eilen kotikylän kisat täällä "Torressa". Ilmaksi oli lupailtu lähes täydellistä, aurinkoista ja tuuletonta keliä, ja lupaus piti hyvin paikkansa.

Uunollehan tää on ollu aina yks pääkisoista myöskin tuon vähämutkasen ja tasasen reitinki takija.

Aamullahan mie käin normaalin, ekan valmistautumislenkuran heittämässä ennen kuutta ja tokan heitin sitte veskiin ennen seittemää. Siintä kamakassi selkään ja hiippailemaa vajaan 2 kilsan päähän lähtöpaikoille.

Meitähän oli Caffilaisia hyvä rykelmä taas kasassa vanhassa kohtauspaikassa Sabadell pankin eessä..hmm, jossa sisälläkin on asijoitu usijammanki kerran, monasti huonollakin menestyksellä.

Caña-Retun kanssa käytii verryttelemässä aallonmurtajan alakerrassa, ja sitte kohen lähtölakanaa ja -laukausta. Änkesin itteni niin lähelle lähtöviivaa, kun vaan mahollista.

Onneksi Ellu otti Uunonki kassin hoiviinsa kisan ajaksi, ni homma helpottu kovasti, vaikka nyt ei liijan vilposta ollukkaan

Sitte lähettii jolkkaamaan kauhijassa rytinässä ja ryskeessä. Siinä on vaikija olla laskematta konetta ylikierroksille, eikä Uunokaan siinä ihan täysin onnistunnu. Eka kilsa keskivauhilla 4:14...eli vähän liijan kovvaa.

Ekat 12km ryttyyttelin 4:09 ja 4:16 väliin paria poikkeusta lukuunottamatta. (viides km 4:22 ja yhestoista km 4:05). 14. Kilometristä lähtijen tuppasi km vauhit jäämään4:20 huonommalle puolelle ja loppukiri oli negatiivistä kiriä ja hoippumista maaliin km vauhilla 4:37.

Uunon lievä hyytyminen anto ajaksi 1:31:42 ja se kuitenki piisas nyt F-Categorian eli M60-sarjan ykkössijaan. Polvi pärjäs nyt kohtalaisesti, vasuri takareisi vähän huonommin ja oikee tyräritilänivunen huonoiten.

Tiina voitti komijasti oman sarjansa määräviikosta huolimatta. Matkana neljännesmara, ja aika 42:06.

 
Ralf onnistu ja mukavasti ja teki puolikkaalla mainijon ajan 1:11:49 ja oli sarjassaan 3. Kuvaa en ennää löytänny, uunoilua todennäkösesti, harmi. Yläkuva: Mikko Lanki

Hansi voitti niin ikkään oman sarjansa ajalla 1:18:49.

Ja Petri pinko myös omassaan keulille, ja aika 1:21:50 oli myös viimevuotista parempi.

Uunoki ontu ykköseksi omassa kääkkäsarjassaan.

Mikko juoksi nyt Retuva paremmin 1:36:59. Ja Retu Mikkoo huomommin 1:38:43, eikä oikeen tyytyväiseltä juoksuun vaikuttannu?


Jaana ja Jari juoksi porukassa, ja Jaana selvitti homman ensikertalaisena mainijosti.

Myöhän kirmattii Caña-Retun kanssa sitte vielä siihen Vaalitilaisuuteen, jossa ruokana oli Karne. Värikästä oli meno, ja kesti puolilleöin, jos ei ylitteki? Jaloille saatto tehä hyvvää yli 10km:n köpöttely?

Nytte mie lähen sotkemaa Uutukaisella luonnonpuistelualuveelle ja ratanpohjalle, jos en muuta keksi....

TULOKSET

8 kommenttia:

 1. Onnea Uunolle...fanit tykkää. T:Pate

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Pate....koittakaa edelleen pitää siellä "lantatunkijot" pystyssä ja maksukykysinä, ettei eläkerahojen maksu tyssäänny. Ei oo vielä tuo Uunon ammattilaisura ollu voitollista, eikä ponsoreitakaan oo ängenny ovista eikä ikkunoistakaa, vaikka sen varaan laskin lu eläköitymää ennenaikojani rupesin....no suosittelen tätä kuitenki KAIKILLE. Elossa on muutaki ja paljon mukavampaaki kateltavvaa ku työmaakopin ovi, ikkuna, painevaaka ja graniittipöytä...heh.

   Poista
 2. Grande-Uuno on iskussaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Caña-Retu ei vielä ilmeisrsti ole...toivotaa kuitenki, että uusilla konsteilla kunto lähtee tästä väliaikasesta montusta kovvaan nousuun...vaikka eläkeläisten ainoo puute onkin tuo aika....

   Poista
 3. Onnea uunolle voitosta. Sielä niitä juoksukisoja riittää. Onkohan siellä kuulakisoja joka viikonvaihteessa. Sitähän voisi eläkeukkona sitten harkita sinne muuttoa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Karppa...heh...ei oo miulla tietoo kuulakisoista, mutta kyllä ne täällä joitaki pikkukuulija nakkelee vähän joka paikassa.....tänne vaan....

  VastaaPoista
 5. Onnea ykköspallipaikasta! Toivottavasti ei mennyt takareisi pahasti.

  VastaaPoista
 6. Kiitos...ja sinne myös toipumista....saapi nähä miten mäni..kyllähän tuo tän viikon aikana selvinnee.

  VastaaPoista