keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Nyrkkijen voimalla

Ettei totuus unohtusi, nakkasin tuoho kuvan Uuno-mökiltä. Siellähän ei sähköä oo ja lämpö tullee puusta, ja liikkeestä.

Tännää aamupäivällä tein La Mataan lankkulenkin. Ihmettelin, miks niin paljo porukkaa oli liikkeellä, enkä muistannu, et sehän oli markkinapäivä....pottuja ois pitänny Kyl ostaa, mut eipä niitä lenkkiriesaksi viittinny pussitella. Käännyin takasin "lankkupolun" päästä.

Iltapäivällä Sitte mäni sähköt poikki, ja mie vetasin lenkkivermeet taas niskoille, ja kaahasin Uutukaisella täysin pilvettömässä ilmanalassa La Matan liikenneympyrän kautta luonnonpuistolle. Pyörän pistin parkkiin grematoorijon etteen, ja lähin paahtamaan pohkeillani luonnonpuistoon.

Siellä ähelsin 7km täyteen ja pyörällä mörskälle. Läskit pannulle ja riisit pattaan, ja kohta oli maha täys....sitte täyttelin myös päätä kahella oluvella.....paska juttu, ku on tuo ehjemmän jalan lonkka ruvennu oireilemmaan? Sitä oon Sitte jäähytelly pariin otteeseen, ja rätit pesin aamulla konevoimalla ja nyt illalla nyrkkijen voimalla.....

Kilsoja keräsin 20kpl:tta juoksemalla, ja 12 ratsupelillä.....Caffin fillarijaosto oli kerräilly moninkertasesti.....lähteeköhän tää itellä tästä ennää...???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti