torstai 6. helmikuuta 2014

Riäkkiä


Retulla oli "Kopro" mukana ja Uuno oli linssissä lutteena. Tässä vejellää jo heltta punasena jossaki radanpohjan suoralla.

Tänää oli tähän mennessä kovin reenipäivä. Myöhän oltii sovittu Retun kanssa, että vejellää vähän ripijämpi lenkki aamupäivällä.

Mie jolkottelin Retulle vilposessa aamupäivän kelissä, pikkusen ylipukeutuneena, eli liikaa oli pomppaa päällä reeniin ja lämpijävään ilmaan nähen.

Siintä hölkättiin Sitte radanpohjan päähän Alzheimerin nurkille, ja vejeltii kellot käyntii. Ens oli tarkotus juosta alta 5 minuutin vauhilla, Sitte muutettii vauhti 4:40 pintoihi, ja toteutunut vauhti oli 4:20 tietämillä.

Valmisteluita ekaan 3km:n satsiin. Kellot aikaan ja kääkkä kumaraan.

Ensimmäine satsi oli 3km:n mittane (avg 4:19). Sitte juomatauko ja päälle toinen 3km pitkä siivu lähes samoilla vauheilla (avg 4:20).

Tässä ollaa lähtemässä rypistyksen toiseen osijoon "hilpeellä mielellä" naamasta päätellen.

Sitte puhalleltii hetkinen palkeista ylimääräset ilmat pihalle, ja jatkettii luonnonpuiston läpi ja pulukoppijen ja urheilukentän liki Retun ja Ellun mörskälle. Sitte oliki pusero ainaki Uunolla typötyhjä, ja päälle kroolattii ohraporealtaassa muutaman vedon verran, ja paistateltii aurinkoo terassilla.

Siintä Sitte hilppasin mörskälle. Käin suihkussa ja vähän muonaa ja hetekalle vähäks aikaa. Sitte viijen kantturoissa sytkyttelin Pinomariin Uutukaisella ja ysiltä mörskällä....juoksua tuli vajaa 20km ja pyörää reilu 13km....saa nähä paljonko hetekkaa???No hetekkaa tuli 7h kahessa pätkässä...

Kiitokset Ellulle ja Retulle...kyl Teil on siellä terassilla hyvä ohraporeallas...

2 kommenttia:

 1. Kovaahan siellä on vedelty.
  Tommosia puseroja jaellaan pelkästä osanotosta kisoihin Espanjanmaalla, ja osanottomaksut on kahtapuolta 10 euron.
  Tämä vain vihjeeksi Suomen ylihinnoiteltuja kisoja kiertäville, niin ja sinne Espanjaan Norwegialta löytyy lentoja 50 -100 euron hinnalla.
  Eikä sitten liikaa kroolata siellä ohrapirtelöaltaassa, ettei tule vilja allergiaa.
  Täällä pitäisi varoa lumisokeutta, mutta onneksi ei auringosta ole näkynyt vilaustakaan, eikä ole luvattu näkyvänkään.
  Kyllä siinä näpläysnäyttö 610 tuijotetaan, pellaa se muuten meilläkin 205 Garmini, kun vähän entrasin.

  VastaaPoista
 2. No "ylinopeuttahan" Se taas mäni. Orihuelasta muistaakseni tulee myös pitkähihanen. Nytte olis kääkkäsarjoissaki taas tarjolla dineroita, jos en väärin ymmärtänny: 1. 75€, 2. 50€ ja 3. 30€. Mut tuollahan ne jäi joskus dinerot siulta saamatta, ku ei sitä NIE-numeroo ollu. Se NIE:n hakurosessi ois Kyl läpikäytävä ihan henkisen puolen hyvänä reeninä....pääsis samalla näkemään sen BYROKRAATIN...heh...Kuhan Perslantijaan jouvan keveemmällä lähtee Se varalaite 205 siulle postissa.

  VastaaPoista