tiistai 4. helmikuuta 2014

Kilpavarustelu

Uunon uuvet kiertokanget ja vaihtoväline....toivottavasti sopiivat...

Miunkaa hermo ei ennää pitänny tän pyöräilykilpavarustelun suhteen. Aattelin iteki ruveta vähän tuota Uutukaista virittelemään, vaikka tosin pakon eessä. Toinen kiertokanki on jo niin pahasti lintassa, ja halki joka suuntaan, että aika oli investoinnille kypsä.

Ajelin tuossa iltapäivän auringossa rantatietä myöten, ja siinä oli kiinanmiehen kauppa ovet sepposen selällää. Mie karahutin Uutukaisella ovista sissään suoralla suuntauksella. Laitoin Uutukaisen lukkoon sinne puotin sissään ja selvitin, että kiertokanget eli täkäläisittäin petaalit Pitäs bicikleetaan saaha, ja sopiva lenkkiavvain, että voisin kanget vaihtaa.

Hommahan siitä lähti selviimää taas ilman sanakirjoja ja muita riesoja, ja mie syöksähin hyllyjen vällii miulle osotettuun suuntaan. Sieltähän Se kankisatsi löyty ja läjä avvaimia. Niitä piti pariin kertaan sovittamassa käyvä, ja Sitte luvata Se kankisatsiki ostaa, ja repijä paketti auki, ja koittaa katella käypikö Se miun Uutukaiseen. Näytti EHKÄ sopivan.

Tehtii siinä Sitte kaupat, ja molemmat oli tyytyväisiä, mie eritoten tuoho 3,35€:n yhteishintaan. Voihan tietysti olla, että ne ei käy Uutukaiseen, tai joku muu mäni pertsielleen niinku tapana on YLEENSÄ ollu, mutta halavalla lähti. Epäilen kyllä, että tällä kankisetillä ei sitä tonnia veivata rikki, mikä vanhoilla varmasti veivattiin.

Näillä Uunon investoinneilla ei tuossa varustelukisassa kyllä päästä juuri alkumillimetrejä pitemmälle...

2 kommenttia:

  1. Hyvä investointi.
    Minä olen ihastunut Kiinanmiehen hinnoitteluperiaatteisiin, Sulo Vilee'n mallinen kaupankäynti on aina ollut mieleeni. "Ostin kun halvalla sain".

    VastaaPoista
  2. Jep..sama homma, ja avain sisälty tuohon 3,35€:n hintaan. Se ei ollu paha. Vaihtamaan en niitä vielä käy, mutta kokeilla pitää käykö ne. Pijän repussa varalta, jos repsahtaa ni vaihan vasta sitten....lupailee TAAS tänne yli 20 asteen lämpöjä.Vähän hiljastahan täällä mörskällä tuli siun lähön jälkee...mutta muuten mänee mukavasti entiseen malliin uunoillessa.

    VastaaPoista