torstai 7. maaliskuuta 2013

Torren Ipad-Skinit

Mahtavasti on aamu lähtenny käyntiin, vaikka ennen ylösnousuu ja aurinkoo EI OO vielä liikenteeseen päästykkään "kinttuvaivojen" ja ylimääräsen vetelyyven takija.

Ilma näyttää taas mainijolta, vaikka täkäläiset ilmanalantieteilijät ehotteli muunlaistaki tälle päivälle tulevaksi.

Siinä miun eiline lenkki:

Perimätiijon mukkaan Perslandiassa on vissiin ollu liikekannalle pano ja alkannu sotatila. Jos on uskomista Uunon kässiin joutuneeseen kuvamateriaaliin, jossa on juoksuhautoja kaiveltu ympäri kiinteistövä.

Osa näistä Torren huonomuistisista Ipad-skineistä oli päässy kotija pikkusten välivaiheijen jälkee melekosen "ylikuorman" kanssa, ja paine Uunon liuhuletin katkasusta on niiltä osin pikkuse helpottannu....

Jatkova....Kyl myö kympiltä kuiteski "kinkkailemaa" lähettii...Ola taas mahtavan pitkälle ja Uuno lyhkäsemmälle.

Mie koukin ens tuonne kaislikon tintumaan. Siellä entisen mörskän lähettyvillä eläkeläiset viskovat ja kierittelivät jotaki teräskuulapelijä. Räpsäsin siintä kuvan ja jatkoin Dementiitostalon ohitte entiselle Ollin baarin nurkille ja siintä rantabulevartija pitkin Baleaaris kavulle. Välillä toppailin ja otin muutaman kuvan rannan laineikosta.

Sitte poikkesin hijestä märkänä Remecan Investointipaikalla KU matkan varrelle osu, ja puhuin tovin paksuva tekstijä.

Sitte jatkoin hilpeetä kipitystäni mörskälle...juoksuva lenkille tuli vajaa kymppi ja muu hiippailu päälle. Keskimmäiseksi vauhiksi tuli 5:15.

Mainiota eilisen 27 kilsan jälkeen!!!!!!

Iltapäivällä nylykyttelin reilun kympin Crewilenten Tien jalkakäytää pitkin ja samaa polkuva mörskälle. Nylkytyksen keskivauhti oli 5:17, mikä on Uunolle jo mukavata haipakkaa.

Loppuviikolla sitte koitetaa virittäytyvä pikamatkakuntoon...
  
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti