perjantai 8. maaliskuuta 2013

Hirvenlihoista kyse

Tääl on kovasti TV-uutiset keskittynny paikallisen metästysporukan johtohenkilön valintaan. Täälläki on metästyslätsissä käytössä tuo punane väri, mut muuten tääl on vähän eri meininki KU meillä siellä Perslantijassa.

Lätsät on perin niukkoja kooltansa, eikä täällä metästysporukkaan pääse poikaset, mikä on sinänsä hyvä juttu, ettei herkkäsormine nuoriso pääse porukoihi. Niillehä riittää varmaan muuta roplattavvaa sen ikäsille.

Keskiarvoikä näijen porukassa näyttäsi olevan lähempänä sataa kun viittäkytä vuotta. Lisäksi erona suomalaismetästäjien paljo suosimiin maastopukineisiin täällä kaikilla on samanlaiset pitkät kaavut.

Jos Mie tuosta lähetyksestä mittää ymmärsin, ne saapi 12 päivä vasta homman päätöksee ja johtohenkilönsä valittua?

Mahtaavat olla aika eripurasta porukkaa, vaikka samanlaistaha se on Perslantijassaki ku HIRVENLIHOISTA KYSE on.

2 kommenttia:

  1. Niin Vatikaanissa on vain niin paljon pienemmät nuo hirvenmettästys alueet, niin pää hirvestäjän valinta on tehtävä harkiten.
    Ei taida myöskään niin suurta uutisaikaa saada Suomessa Huugon kuolema kun täällä.

    VastaaPoista
  2. Joo niin net taitaa olla niukoilla nuo aluveet. Huugo on kyl esillä ollu kovasti joka hikinen päivä...tokko Perslantijassa siitä pikku uutispätkää pitempää litanijaa on lueteltu...heh...hellettä luvassa täällä usijammaksi päiväksi. Saahaa vielä sopivat kotijalähtölöylyt niskoille...mahtavata.

    VastaaPoista