keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Läpilyönti eli oikosulku

Aamulla palottelun jälkee pomppasin paikallaan pysyvän pyörän selkää ja vetkutin sitä kiihtyvillä kierroksilla parikytä minnuuttija. Sitte kyykistelin kymmenen minuuttija reisilöijen parissa. Kippeiksi tuli kintut toissapäiväsestä samanlaisesta satsista, erityisesti pakaroijen seutu. Pittää tehä usijammin.

Iltapäivällä sitte yrittelin taas sivakointiin ja lähinki, mut se homma jäi lyhkäseksi ja kaikki muutki liikehtimisyritykset.

Kovasti oli tuullu ja latuset oli roskaa ja risuva täynnä, eikä niihi uriin miun joka suuntiin liikkuvilla "Hulluilla Taloilla" ollu mitään asiaa. Vajaan kilsan niillä yritin baanan luisteluosalla liuvutella, mut sitte ylälohkoissa sattu joku LÄPILYÖNTI ELI OIKOSULKU, ja totesin, että eiköhän tää laji näillä vehkeillä ja investoinneilla nyt tältä talvelta Uunolle riitä. Tais olla viimone sivakointiyritys miulla.

Pitäs olla luistelusukset ja monot tähän hommaan. Suksijahan mulla on yks autotallillinen, mutta monoja ei oo ja jos ne hommais, pitäs koko suksiarsenaaliin vaihtaa siteet ja siihe investointiin en henkisesti oo enää tänä keväänä valmis.

Sitte itku silmässä kotija kalossijen vaihtoon ja yrittelemään juoksulenkkiä. Siitäkää ei tahtonnu nyt mitään tulla ja jalat tuntu niin voimattomilta, että jätin homman vajaaseen puoleen tuntiin...

Huomenna on uus päivä Uunon touhuiluista huolimatta.

2 kommenttia:

  1. Tosta suksimäärästä sais jo aika hyvän aidan talosa ympärille. ;D

    VastaaPoista
  2. No Joo...siinähän ois hyvä idea ja samalla Sais testailla uusien naapurien huumoria ja sen tajua....

    VastaaPoista