sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Palkintorätti

Ihan mahtava päivä tänään ilmojen puolesta ja muutenki. Illalla kisojen päälle käytii molemmat verryttelylenkillä, Ola seiskan verran ja Uuno vajaat 6. Ketarat oli tosi vetelät.

Sitte laiteltii lohikalat tirisemää ja potut kiehumaa ja niijen päälle käytii noijen palkintoviiniputelijen kimppuun.

Ja loppuilta sitte on pääasijassa naurettu, mikä on sinänsä huono homma, ku en haluas 150- vuotijaaks elellä. Nauru kuulemma pidentää ikää ja Uunon laskuopin mukaan ikä pidenty tänää yheksänkytävuotta.

Homma mäni tänää Uunolla ihan nappiin, mutta tän mörskän vauhtitukalla EI kaikki männy.

Siltä jäi siihen kisapussiin saamatta se sininen palkintorätti, ja se vei muuten ilosen mielen närästyspuolelle.

Mie retostelin rätillä ja sen ainutkertasuuvella ja hienolla materijaalilla ja muulla mihin rättijä vois käytellä. Sillähän voipi peseksijä omija lasisilmijä ja ikkunoita ja pyyhkijä pölyjä ja tekasta itellesä vaikka jalkarätit molempiin SAPATEEROIHIN.

No siitähän sitte ylty mahoton kaupankäynti ja vaihtorojekti ja vauhtitukka yritti saaha komijan rätin vaihettuva palkintoina olleisiin myrkkymakkaroihin ja litraan kananjalkakeittoa.

Uuno pysy kovana ja rätti edelleen Uunon kapsäkissä, vaikka tarjolla ois ollu vastineeksi Uunon suurta herkkua: RUOKAA. Sitä EI Tässä mörskässä helpolla roskiin nakella ja makkaratki kyllä vielä käristellään ja kananjalkakeitot kurlataan ales kuhan vaan ehitään...aika perhana meinaa vaan loppua kesken.

Räpsäsin tässä vielä kuvan rätistä, ja huomenna sen julkasen (jos tuo nopijalettinen antas masiinansa moiseen käyttöön? Voipi olla ettei anna, jos tän kerkijää lukija ennen miun lainakyselyvä...)

Alla kuva Uunon monikäyttösestä ja mainiosta palkintorätistä:


Lopettelen tän yöraporttini tähän ja käyn kuluttamaan tänään lähes sata vuotta pidentynyttä ikääni hetekan vällyjen alla.

4 kommenttia:

  1. En mie vain moista rättiä olis halunnukkaan:-(...
    Toissaalta silti,,, olen jo etumaksuna litran Torrenpuolikaalta saatua uunon herkkua kanalientä uunole antanut, ja nyt tästä kisasta tarjosin oikein juhlamallin purkillista lisää, sekä epäilyttävän näköistä makkara ja mikä lie pässinkives ruokapakkausta.... Ihan huipuhinta moisesta rätistä.....
    Kisajärjestäjiltä tuli jo kiitoskirjettä osallistumisesta, jossa lupasivat lisää kaikkea hyvää ensivuona..
    Ja sai siinä raportoida tämän vuoden kisastakin..
    Taidan lähettää googlen kääntäjällä Espanjaksi laaditun 100 sivuisen vetoomuksen kohdaneestani vääryydestä,,, niinpä luulen että paluupostissa saan vähintäänkin lakanakokoisen rätin ja sata purkkia kanalientä..
    On siinä uuno sitten kateellisena....
    Pitää sille pojalle vissiin lainata konetta että saa kuvan siitä vaivaisesta rätistään nettiin laitettua...
    Ei sillä aisatiuku nokialla pysty kuviakaan mihinkään lisäileen, sehään on vain yksityspuolen korvalääkäreiden keksintö 'tinnituksen' lisäämiseksi, hoito korvausten toivossa..
    Vaatimaton on uunon rätti...

    VastaaPoista
  2. Kyllä täytyy myöntää, että nopijatukkanen tarjosi rätistä huippuhinnan, mutta kauppoihin EI OO vielä päästy, vaikka rättijä hinkuvan perustelut on pitkät ja luottamusta hwrättävät....niijen Benijofarin kisajärjestäjien todella pitkiksi venyvät naamatsulut kyl haluvasin nähä, kun tuo kämppis såå Googlella väännäteltyä tuon 100 sivua sitä rättireklamaatijota, mikä määrä siltä kyllä potaskaa syntyy helposti...myönnettävä on, etä tuon kestopimputtajan kanssa on ollu hiukan säätöongelmaa etenki latauksen kanssa, mutta tänä aamuna yllätyksekseni lataustila osotteli 100 prosenttija....Mikäs täällä on pimputusta täyvellä Åkulla rätin onnellisena omistajana kuunnella aurinkoisessa ja lämpösessä kelissä ja aamukaan EI erityisen haikee ollu...kohta lenkutuksille.

    VastaaPoista
  3. Olihan taas hauska tarina ja on ollu mukavaa seurata teijjän ulkomaanmatkaa. Hymy huulil, ainaki useemmiten. Melkeen ku ois itte ollu paikal.

    VastaaPoista
  4. Kiitos Timo...mukavan vaihtelevaa on ollu mukavassa porukassa koko aika....ja tuo lämpökuula, mikä nytkin otsikkoon paistelee pilvettömältä taivaalta kovasti auttaa viihtymistä. Koitahan saaha sähköt viriteltyä ja pysyä terveenä!

    VastaaPoista