maanantai 18. maaliskuuta 2013

Kuulat kohen Kouvolaa

Mökillä

Uuno jatkeskeli tätä matkailuhomaa torstaina mökin suunnille. Aikamoinen oli kuitenki kontrasti Torressa vietettyyn lämpimään kuukauteen, niin lämpötilojen kun muunkin suhteen.

Aurinkoo kyllä mökilläki piisaa, mutta Se kun taivaanrannan taakse rojahti alko melkonen henkiinjäämistaistelu. Pakkanen lasehti päivän lähes nollasta asteesta -20 kantturoille joka yö, ja toimintaa sentakija piisaa ja siihe piti jo ennakkoon varautua, jottei päivätoimista hikoontunnu selkämys ois jäätynny yöaikana hetekanrautoihi kiinne ja ylösnoustessa Sitte kuorinnu koko selkänahkaa irti.

Lapeenranta

Eilen Sitte lähettii äitijä moikkaamaan L-rantaan. Uuno nyki illan suussa pitkät kalsarit, välihousut ja suuren määrän muuten tarpeellista rätinkijä yllensä ja lähti lenkille.

Kiersin vesitornin ja siitä lämmitetyn jalkapallokentän ohitte Lauritsalan suunnille. Reilun kilsan kipittelyn jälkeen alko läheisen paperimyllyn käry käymään liikaa nokille ja erityisesti yläkuupan oikijaan lohkoon, ja kiekkasin ympäri ja juoksin Kimpisen kentän suunnille. Siitä jatkoin satamaan ja halki koko satamaaluveen. Linnoitusten takaa suuntasin Tykkiin ja siellä koitin löytää vanhan puutalon, jossa myö asusteltiin lähes 55 vuotta sitten.

Tienoot oli niin paljon muuttunnu, että varma en ollu enää talosta....oliko sitä enää ollenkaan pystyssä?

No vanha kansakoulu kuitenki löyty ja siitä jatkoin rautatieasemalle ja edelleen äitin lämpöselle mörskälle.

Illan jatkeeksi vielä kulkuneuvo täyteen kartonkija ja muuta roinaa ja KUULAT KOHEN KOUVOLAA....

Juoksuja

Korson Kengurut oli juossu Retu etunenässä, Barcelonassa maratoonia ja Caffilaiset puolikasta Murciassa.

Barcelonan maratonin tulokset TÄÄLTÄ.

Ja Murcian puolimaratonin tulokset TÄÄLTÄ.
Murcian puolimaratonin juttu TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti