sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Cartagenan puolimaraton 03.03.2013

Raihnaseksi mäni Uunon runko tuon tänpäiväsen session jälkee. Lötköttelen edelleen hetekalla ja kallova pikkusen kivistelee. Kivistelee kyllä muualtaki.

Mahtava oli reissu ja mukava kööri, ni lystijä piisasi koko päiväksi.

Reittijä oli muutettu ja Se oli nyt ilman muuta vauhikkaampi ku ennen, kun mäkiosuuksia oli karsittu. Ei Se Kyl vielä Torren verone ole noiden lukusten kujamutkien takia. Aamullahan oli +13 astetta ja vettä tihutteli perillä ja tuulahteliki vähäsen.

Miulla oli tarkotus yrittää parannella tuota Torren Tän vuoden alotusaikaa. Lähtö oli vauhikas ja ekan kilsan aikana piti toppuutella useampaan kertaan falsettiin kiihtyvää vauhtijani. Eka kilsa 4.35 keskivauhilla.

Siitä hiissailin sitä keskivauhtija alemmas ja jossaki puolen välin kieppeillä Se oli 4.26, mikä oli viimekesän parasta kyytijä.

Sitte alko kyyti jo epäilyttää, mutta parikymppine paikallinen nuorimies rupes ohitte pyrkimää ja Se mäni "kinan päälle" eikä sen selvempää kinasta saatu usijamman kilsan aikana.

Lopussa pattipolovi-uuno alko jäämää ja nuorukaine koitti Uunoo vielä mukkaa pyyvellä, mut ei ennää miulta onnistunnu.

Kuitenki tuosta lopun hyvästä kinasta johtuen Uunon juoksu oli nousujohteinen ja romahtamista ei tullu missään vaiheessa. Oon ite mahottoman tyytyväinen Tän päivän pinnistyksestä. Aika oli 1.34.35 ja Se oikeutti oman sarjan 5. sijaan.

Tän mörskän nopeampitukkanen juoksi hienosti kakkoseksi sarjassaan ajalla 1.28.59. Se on kyllä noin nopijatukkaselle kova aika edelleen.

Caffilaisten panos oli kisassa vallan mainio ja pyttyjä kahmittiin puolenkymmentä. Tässä Caffilaisten tulokset:

PUOLIMARATON
Kitti Hansi, 1:18:01, Vet C, sij. 1.
Huhtala Petri, 1:19:15, Vet C, sij. 2.
Peura Olavi, 1:28:59, Vet F, sij. 2.
Viitala Petri, 1:30:09, Vet C, sij. 11.
Villanen Jukka, 1:34:35, Vet E, sij. 5.

VARTTIMARATON
Männikkö Antti, 37:01, Senior Masc, sij. 2.
Broman Kari, 56:43, Vet G, sij. 3.
Tähkiö Pekka, 1:03:07, Vet E, sij. 13.
Lanki Mikko, 1:03:08, Vet C, sij. 30.

Puolimaratonin tulokset laitan TÄHÄN.
Varttimaratonin tulokset laitan TÄHÄN.

Ja kuvia latailen TÄNNE.

KIITOS CAFFILAISILLE MUKAVISTA HETKOSISTA!!!

Miulla on edelleen pannu kipijänä? Johtuko tuosta ehkä liijan kirijällä olleesta piposta vai liuhuletistä, en tiije, mut sen tiijen, että tänne on takasin hinku poislähön jälkeen.........



2 kommenttia:

  1. Hyvinhän se liuhuletillä ruppee kulukemaan, pikkusen kun latvoja tassailet niin tuas pari minnuuttia on poes loppuajasta. Naatinnollisia kaffeehetkiä yön hilijasina tuntina.

    VastaaPoista
  2. Harkihen sitä tasausta. Kyllä Se juoksemalla aika lähtee noppeutummaa. Kovasti sinne terveisiä jäijen sekkaa. Siellä saattasi nyt kyllä liuhulettijä tarvita? Heh..

    VastaaPoista