tiistai 12. maaliskuuta 2013

Kello kuuven kurmee

Eilen käytii molemmat aamupäivän notkeeseen aikaan lenkillä. Olahan vetasi taas Uunoo pitemmän siivun 18 km. Uunollaki oli menohalut mainijot ja Karmeeseen Esijuoksijaan kerty reilut 14 km keskivauhilla 4:55. Sen tekasin usijammassa pätkässä, koska oli useita kuvaustaukoja välissä.

Ilmahan oli taas vallan mahtava ja myöhän aateltii, että papparaiset lähtee jalkapelillä sovittuun reissun päätösjuhlallisuuteen Mikolle.

Onneks senverta järki pakotti päätä, että keskustaa mentii kuitenki linjapiilillä.

Eihä myö "tahvot" kateltu tuota matkan pituutta mistää ja myöhästyttii komijasti, mut EI onneks haitannu täl kertaa.

Mikollahan on siellä kertakaikkisen hieno paikka, mistä löytyy monenlaista aktiviteettiä...ja sijainti eikä maisemat vaihtamalla parane.

Mikko ja keittiöosasto oli loihtinnu sinne mahtaviin merimaisemiin, pitkän pöyvän ääreen monenlaiset herkut ja sörsselit, jotka nieleksittii innoilla vattanahkojemme alle.

Sittehä myö osa intouvuttii läiskyttämää pingistä ja lajikuninkuus jäi lukusista vastayrityksistä huolimatta lajitaituri Petrille.

Meitä yrittäjiä oli Uunon kolmen toivottoman kerran lisäksi Hansi ja Antti. Lähimmäksi läiski kuitenki Vellu, mutta EI ihan pystynny päihittämään lajitaiturija.

Sittehä myö illan lopuksi Mikon kestityksistä tultii vattanahkat tiukilla Petrin kyyvillä mörskälle....KIITOS PRESSA-MIKOLLE JA MUILLE MUKAVASTA ILLASTA!!!

Tänää keiteltii sitte viimesijä yökahveja kello kolme yöllä jo haikijalla mielellä, vaikkei aamu sen haikijampi ollu KU muutkaa meijän aamut.

Aikasemmista aamurotokollista poiketen Uuno päätti NYT käristää ekan satsin voittomakkaroita ja potutki laitteli kattilaan kiehumaan.

Vauhtiletti EI meinannu osallistuva koko aamumuonituksen makkaraosuuteen ja kieltäyty ehottomasti niihi kajettumasta.

Sitte KU Mie Olin saannu oman käristysosuuven jo loppusuoralle vauhtiletti alko jo kyselemää paistovuoroo ja kolistelemaa kyökin komuuttija ja ettimää toista käristyspannuva, vaikka oli aluksi päättänny oottaa ainaki tunnin makkaroijen vaikutusta Uunoon ja erityisesti sen perälauvotuksen tiiviinä pysymiseen.

Nytte ekat käristyssatsit ja potut on syöty ja ootellaa ja kuulostellaa mikä on meijän "aamu-urheilun" tulos....lenkille ei vielä uskalla lähtijä kumpikaa....ootellaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti