torstai 5. lokakuuta 2023

Paljo muuta mukavaa

Eilen käväsin ekaa kertaa lenkillä tutuissa kotimaisemissa.

Täytyy sanoo, että "kotiutumine" oli melko tapahtumarikas. Kovaa kohellusta ja vastamäkee koko aika turvatarkastuksesta lähtien. Koko meijän kööri oli spesiaalikäsittelyssä. Miun kapsäkki piti vielä eriksee syynätä läpivalasun jälkee. Halusvatten tarkastaa lisävirtalähteen silmämääräsesti. Sehän saa nykysääntöjen mukaan ainaki Helsingin päässä olla käsimatkatavaroijen seassa.

Sittehä oli yön vietto Alicanten lentoaseman aulatiloissa. Kyllä sai kytätä kellon matelemista oikeen urakalla ja istuu ja nuokkuu pukamat punasena. Syyhän tähän kyttäilyyn oli se, että mörskän avaimia ei saannu aikasemmin ku maanantaiaamuna yheksältä Guardamarin välittäjän toimistolta.

Viimene kliimaksi ilmaantu sitte melkeen perillä, mut sen mie sensuroin tästä tekstistä. Saavat asianosaset siitä huuvella jos haluavat. 

No mörskällä alko sitte uuvet vastamäet. Ilmalämpöpumpun tilalla roikku pelkät johot...heh...ja paljo muuta ”mukavaa".

2 kommenttia:

  1. Heh, niin ja ne lämpöpumput, onkai niistä vissiin ollu ennenkin harmia.
    Siellä kuitenkin lämmintä, täällä eilen vielä aamupäivästäkin oli pyörätiellä hiukan liukasta, kun se oli jäässä, juoksulenkillä jalka lipsu, mutta onneksi hiekotusautokin oli liikkeelä.
    Lumisateitakin jo luvattu, ja pakkasella on mittari nytkin.
    Joten arvaatkin että mielummin starttaisin siellä lenkille, kun näissä maisemissa.
    Tämänpäivän ohjelma ei muutenkaan niin miellyttävä, sinne lksa:n taasen suunta, ja koepalojahan ne repii tänäänkin jotta saisivat selville, peura vai ihminen... tai jotain..

    VastaaPoista
  2. Joopa, kyl mie siun viilikset voin arvata. Eilen käin yläkuolokohassa kääntymässä. Varjolämpötila oli +26 ja auringossa 10astetta enempi. Pumppuu on luvattu Joulukuussa asennettavaksi, mut ehkä tuskin....vuodesta ku ei ollu puhetta minkä vuoden joulukuussa...heh....no kyl tääl on hyvät olotilat lenkitellä. Avaimia ei oo ku yks nippu....pakko ensviikolla teettää toine setti omaan piikkiin. Jakselemista sinne ja onnea sinne koepalotteluun
    T.uuno

    VastaaPoista