sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Hikikii

Käytii luonnonpuiston näköalaluukusta kurkkaamassa.

Aamupävällä lähettii kävelylenkille Rouva-Uunon kanssa. Pärryyteltii hikisessä ilmanalassa Parque Molinan kautta ja LaMatan läpi suorinta tietä luonnonpuistoon. Sieltä kyykisteltii näköalapaikan kautta luonnonpuiston läpi Quironinpuoleiselle reunalle ja sillasta ylitte 332:n. 

Cortes Valencianan kupeella Remeca Investin likeellä käytii kaupassa ja siintä kintturoitii pitkin oikopolkuja Aromatica puistoon istahtamaan hetkoseksi, ja takasin mörskälle. Matkaa siintä kerty Uunoarvion mukaan n.8,5km.

Illalla sitte ennustan lisää jalottelua...on vähä hikikii jo nyt.


2 kommenttia:

  1. Meillä pidellyt pakkasia, yöllä satanut vähän lunta
    Ounasvaaralla luminen maa ja puut.
    Tänään aamusella vetelehdin sisätiloissa kuntosalilla, iltapäivällä pieni juoksulenkkikin tuli tehtyä, yhden kaatumisen taktiikalla.
    Mutta tuskin tuli kunnolla hikikään, että tämmöstä täällä tänään.

    VastaaPoista
  2. Jep, jep. Tännää oli juoksuvappaa kävelypäivä täällä. Kovasti oli askaretta, ja setvintää, mut kaikki näytti mänevän "käsikirjan" mukasesti, mikä on harvinaista herkkuu näilläkin nuorisoikävuosilla. Käveltii linjapirssiasemalta vanhan Vabriela Mistralilla olleen kämpän ohi, ja rappusilla oli se naapurin pariskunta. Huikatii tervehykset. Kello jo kilisee täälläki lähelle puolta yötä, että alkaa olla jo aika antaa periksi ja leppuutella niin kauva ko silmämunuaisten sermit pysyyvät alaase nossa. Ei muuta ko ÖITÄ!

    VastaaPoista