keskiviikko 18. lokakuuta 2023

Hyvät harjotukset

Aamupäivän reilun 10km:n lompsimisen lopussa räppäsin tuosta meijän mörskän rantatienoosta tuommosen kuvan. Jotkuu jaksaa päivystää hikisenä hietikolla. Uuno ei oo jaksannu vuoskymmeniin, eikä tuo selkäpuolen "pasiliskokeskittymäkään" auringossa rötkettelyy oikeen puolla.

Toissapäivänä oli hyvät harjotussessijot tuolla Peltomarkkinoille mänevällä tiellä La Matan suolajärven kupeella. Pätkissä juoksuu tuli yhteensä 7,5km:n verran keskitahilla 4:39. Pisin yhtäjaksonen juoksupätkä oli 1,2km. Kävelyy kerty 4,5km. Aamupäivällä pyörällä n.14km hiljasta ketjun venytystä, ja illalla vielä yli 10km kävelyy ja jatsaamista Carlosin kaara-okessa muutaman servojuoman voimilla. Kyllä ramasi ku Carlosista myöhällä lompsittii Pariisija pitkin mörskälle.

Eile oli sitte vähä rennompi päivä, mutta käväsin reilun 10km:n pyörälenkin ja iltapäivällä vajaa 3km juoksuu luonnonpuiston portille ja takas. Helposti pätkissä juostuna keskitahti alle 4:45. Ja esijuoksijaki ehotti vaan 7h:n palautusaikaa.

Tänää lompsin aamulla jelppihommiin viemään automaattimersuu korjaamolle. No enneko Uuno sai ahtaasta parkkihallista mersupollen ees liikkumaan, piti parikin puhelinsoittoo soitella. No kyl se polle oikeeseen paikkaan saatii vietyy. Mie siinä korjaamolta poistuessa kysyin hallimestarilta, et voiko pollen jättää tosiaa tuoho paikkaan. Hallimestari naurahti, ja sano, että mainiosti voipi. Myöhän ollaa Espanjassa. Auto jäi stop-merkin ja risteävän tien välimaastoon...heh.

Suomessa ois kyl polliisimestarit, ynnä muut viranhaltijat ja parkkipirkot liimannu etuikkunan täytee maksumääräyksiä Uunon tänaamusesta parkkityylistä. Sitte käytii jelppihommapullakahveilla Kahvillassa työn tilaajan piikkiin. Lompsutteluu tuli vajaat 11km.

2 kommenttia:

  1. hyvin tuo juoksu alkaa kulkemaan ei muutako lappu rintaan ja hyvin menee arvelee kake. terveisin raijaja kauko.

    VastaaPoista
  2. Kylhän se kulkemine ainaki paranee, mutta vaikeeta on, vaikka olosuhteet harjotteluun on täällä ollu kelienki puolesta mainijot. Tergui sinne! T.uuno

    VastaaPoista