lauantai 14. lokakuuta 2023

Paranee

Vanhaan torniinki pääsee nytte sisälle. Ovi on ollu vuoskauvet säpissä.

Kovasti on ollu liikunnallista ja muutaki riemuu tarjolla tälläkin työmatkalla. Juoksukuntokin on selvästi noususuunnassa. Tänää äsken tein pisimmän juoksulenkkini, pätkissä yhteensä 7,2km keskitahilla 5:01min/km. Pisin pätkä tais olla 600m:n mittanen.

Oon juossu enimmäkseen asfaltilla tuonne Peltomarkkinoijen suuntaan, noilla Niken "pomppukengillä". Harmittelen vähän, ku toiset mukaani ottamat juoksukalossit on semmosella yläpinnalla varustettu, että luonnonpuiston hienojakonen hiekka tunkee sen pinnan kautta kalosseihin, ja pari kiloo hienojakosta hiekkaa on sitte loppumatkasta sukkien ja jalkojen "ilona".

No se ei Uunon tahtii haittaa pätkänpuolikaan vertaa. Mukava täällä on "välihousutonta" aikaa jatkaa. Pahottelen kovasti niijen eloo ketkä joutuu palailemaan sorvien ja muijen työskentelyvälineijen äärille entisen mannerjäätikön aluveelle. 

Los Montesinosissa ois ollu tänää mailin kisa. Kattomassa oon ollu monet kerrat, mut tänää ei sinnekkää kerinny millää.

Koitetaa pysytellä hengissä joka paikassa, myös siellä Ukrainassa. 

2 kommenttia:

  1. Ja kuinka ollakaan aika samanmittaisen Cross Urbano Guardamarin 2023 (6.12.) ilmoittautuminen on avattu tänään! Tuolla keskarillahan se menee ihan kunnialla läpi! Mukaan otetaan vain 1200 osallistujaa!

    VastaaPoista
  2. No joo, tuosta pätkissä juoksusta on vielä valovuuen matka samaan 7,2km:n yhtäjaksosen juoksun keskivauhtiin, mut harkihen kyllä ilmon maksamista vakaasti ja hartaasti. Tsemppijä eloon!

    VastaaPoista