sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Vetoketjumies

Käin eile lenkuttamassa tuolla "yläkuolokohassa". 

Paikka lienee El Moncayon aluetta ja on jossaki puolenvälin tietämissä Guardamariin päin mentäessä. Lämmintä oli +26 esijuoksijan mukaan, ja aurinko paahto kuumasti. Pakko oli topata juomaan kahvikuppi ja mehulasilline, ettei kääkkä kyykähä kesken lenkutuksen.

Mörskältä on sinne matkaa vajaat 7km. Guardamarin Vetoketjumies lähetti muutaman kisailmotuksen lähipäiviltä. Ois ollu seitenkymppiselleki tarjolla 5km ja 10km matkoja ikiomassa sarjassa.

Toisessa ilmotuksessa matkana oli 9km ja viimene sarja oli M60, ja mekon jos ois lainannu jostaki ni ois voinnu juosta N60 sarjassa. Tällä palkitaan myös kisan vanhin, joka asia alkaa olla jo kohta Uunollakin vääjäämättä mahollista, jos vielä pystyy tulevaisuudessa osallistumaan "numerolappukinkereihin". 

Saapi nähä?

Lisäsin espanjankielisen linkin tuohon Moncayo:n mimeen. Käsittelee sen historiaa. Miulleki oli ihka uus juttu. T.uuno

2 kommenttia:

  1. moi,tuntuu että kohta on lappu rinnassa kun tuli tuo saapa nähä,pitää tässä katella vaikka pyörähtäs siellä terkkuja sinne teille.

    VastaaPoista
  2. No joo...toiveajattelu ja realiteetti toistaseksi kuitenki etäällä toisistaan. Kiitokset terguista, täällähän on helppoo pyöriskellä niinko ennen heinänteossa. Jalat on kyl saannu ihan väsyksiin, ja eilenkään ei malttannu sitä kokonaan tennaritonta päivää pijellä.....katotaa mite nää hommat tästä kehittyy. T.uuno

    VastaaPoista