perjantai 1. helmikuuta 2019

Ressitestii ja lankun tekoo

Tässä aamun ekat "lankut" a la Ola.

Kämppis-Olan keralla on aika männy kähevästi pääasiassa ruskeeta "asiaa" haastellessa. No on kyl ollu paljon, paljon muunkivärisiä asioita toimiteltavana.

Nyt on ollu päällimmäisenä Olan mustan perjantain edullisen ostoksen rassaus. Ola oli ollu kysseisenä parstai-aamuna "sormi napilla" oottelemassa nettivirman aukeemista ja tilaamassa monensaan euron hintasta Karmeen Fööniksi Kolmosta (Suomennettuna: Garmin Fenix 3) alta satasella. Homma oli onnistunnu, ja Ola sai HALVALLA kyseisen Föönauslaitteen.

Nytte sitä on sitte testailtu, Uunon naama vihreenä, välillä kaksin henkilöin, välillä yksin. Tännää aamulla, ku mahoton tuuli herätti käsiin rapistuvan "voimakaksikon" ennen aamua kahvinkeittoon, ja muuhun rymistelyyn, oli vuorossa ressitestien tekeminen Föönauslaitteella.

Ola veti ite ekaks sykevyön rinnuksilleen, sotkeentu välillä siihen vyöhön, mutta sai ittesä ressattuu kolmeksi minuutiksi testiin, ja pääs vyöstä irti omin avuin. Sitte oli Uunon vuoro testata ressijä ja kolme minuuttia seisoskella ressattuna testissä. Ei ressannu ekassa testissä tarpeeksi, ja toistettiin testi. Molemmille saatiin alta viijenkympin lukemat, vaikka molemmat on jo kuuvenkympin huonommalla puolella.

Uuno huolestu kovasti, ja aatteli, että jostaki on nyt saatava lisäressiä ja ripijästi, ja lähti 3,3km:n kävelylenkille 10m/s puhaltelevaan aamutuuleen. Ei haitannu, ja turha reissu. Ei tullu lisäressijä vaikka kävely oli ripijää 6,5km:n nopeutta.

Uunon tullessä äsken mörskälle Olaki oli haihtunnu kämpiltä ressin hakemiseen, tai sitte hypänny parvekkeelta?

Tämmöstä täällä tänään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti