sunnuntai 24. helmikuuta 2019

VI Carrera Popular Base Aérea de Alcantarilla. 24.2.2019

Ola juoksi kakkoseksi M65- sarjassa. Onnittelut!!!

Lähettii aamulla Petrin kyyvittelemänä kohti Alcantarillaa, ja siellä olevaa 14/5 km:n juoksukilpaa. Kisan järjetelyvastuuhan on Alcantarillan lentotukikohan henkilöstöllä ja suurella määrällä apujoukkoja. Kahentonnin maksimijuoksijamäärä tuli jo täyteen, ja kaikki halukkaat ei kisaan päässy. Syitä suureen innostukseen kisaa kohtaan on useita mm. hirmunen tavaramäärä "juoksijan polsassa" ja hyvät kisajärjestelyt.

Jutustelua ennen tarttija.

Nythän niitä juoksijalle jaettavia "polsia" oli useita. Oli reppu, pikkureppu, ja valtava paperikassi. Kaikki oli pullollaan tavaraa, syötävää ja juotavaa. Pari teknistä paitaa ja kaularätti, ja paljon, paljon muuta.

Uunollahan oli taas kaikki mörskältä lähtiessä "mukakunnossa", mutta myöhemmin aamun kuluessa selvisi, että sössimisellähän se aamu käyntiin oli taaski lähtenny, ja jo ilmottautumisvaiheessa oli sössiminen alkannu. Myö osallistuttii kaikki 14km:n kisaan. Lämpötila oli +11°C juoksun aikana, ja tuuli lähes  0 m/s. Kisan loputtua aurinko paisto, ja tarkeni hyvin kisavehkeissä maalialueella.

Kesken ajomatkan selkisi, että kisajuomapullo oli jäänny mörskälle. No sitä Uunojuomaa piti sitte kytistellä vielä aamulla kiinniolevilta huoltoasemilta. Sen sössimisen sai kyl paikattuu, mutta toista ei.

Hyvin ja helposti löyty tuttu ja iso parkkialue, ja torsaalitki saatii nopijasti, ku oltii melkeen ekoja hakuhommissa.

 M65- sarjan pootijumi.

Se toine sössimine oli tuo aikasempien juoksutulosten ilmottaminen, ja sitä kautta määräytyvä "lähtökajuutta". Miulta se oli männy ohi silmien ja korvien, ja jouvuttii lähtemää viimosesta "kajuutasta". Petri ei ollu paljo panostannu myöskään "lähtökajuutan" valintaan ja lähettii rinnakkain.

Guardamarin Mariano ehotteli meille, että mäntäsiin meitä eellä olevaan "kajuuttaan", mutta sössimiset on kärsittävä viimoseen piikkiin, ja myö ei kajuuttoja ruvettu vaihtelemaa.

Sitte lähettii matkaan...heh...tai toiset lähti. Myö kökittii vielä tukevasti tolpillamme. Mie en ollu varma, oliko lähtö tapahtunnu, vai eikö, ja kerkisin jo kertaalleen topata kellonki, ja sitte tarttasin sen uuvestaa, ku jalat alko ympärillä olevilla jonkunmoista liikettä tekemään.

Lapset otetaan mukaan jumittelemaan jo pienestä pitäen.
N50- sarjan "jumi".

Tungosta oli tuutin täyveltä, mut pikkuhiljaa alko tilaa sitte olemaa enempi, ja pääs omaan juoksurytmiin kiinne. Tasasesti alko alun yli kuuven minuutin keskitahtilukemat tippumaan, ja juoksu tuntu kulkevan ihan mukavasti.

Juoksussa ei nyt tuntunnu olevan isompia hyytymis- eikä huippukohtiakaan, ja se mäni kuitenki hyvällä keskisykkeellä (151) loppuun saakka. Viimesessä ylämäessä pumppu alko kyl sykkimää paljo kiivaammin, ja syke pysy falsettitasolla koko tuon perhanan pitkän, reilun kilsan mittasen loppusuoranki, joka päristeltii 4:13 keskitahilla.

Petrillä takana "tarpeellinen" määrä ajokilometrejä viimesiltä päiviltä. Hyvä on vähän oikoo jäseniä välillä.

Tää juoksuhan toimi myös "testijuoksuna" tuohon ens viikonloppuna juostavaan Cartagenan puolikkaaseen nähen, ja tän päiväsen perusteella uskaltauvun kyl yrittämään siellä puolimaratonin juoksemista. Uunon kyykistely piisas sijalle 5. M65- sarjassa

Kämppis-Ola on olosuhteisiin nähen kuntoutunnu hyvin, ja juoksi hienosti sijalle 2. ohittaen Marianon, joka oli sarjan kolmantena. Sarja oli M65.
ONNITTELUT !!!

Meijän ajat:
Ola: 1:03:24
Petri: 1:08:01
Uuno: 1:04:58

Tulosten tihruttelu on aina vähän hikistä hommaa suuren väkimäärän takia

Tulokset löytyy Dorsal21 -sivustolta TÄÄLTÄ.

2 kommenttia:

  1. Onnittelut. Paremmin teillä menee kisat siellä kuin Suomen MM-joukkueella Seefeldissä.

    VastaaPoista
  2. Heh...joo, niitäki on yritetty seurata, ja paljo muutaki. Nyt seurattii mite saahaa valkkariputeli tyhjennettyä. Helppo homma! Terveisiä kotija kanssa!

    VastaaPoista