tiistai 19. helmikuuta 2019

Sisäjumi

Aamulenkin maisemia.

Usean päivän ajan on Uunoo vaivannu sisäjumi. Sisäjumi johtuu pääasiassa siitä, että on ollu niin paljo mielenkiintosta tekemistä sisällä. Aika on kortilla, ja on pitänny hivellä hiplausnäyttöö huoneiston sisätiloissa kuuppa punasena kaiket päivät. Tää homma on hoijettava, kun sen lupasin yrittää hoitaa.

Aamulla ei "sisäjumi" vaivannu.

Uuno on koittannu olla sanansa mittanen uuno koko elämänsä, vaikka se ei ihan aina oo onnistunnukkaa, eikä kovin pitkä sanan tarvi olla, kun se jo Uunon mittoihin ylettyy.

Aamu- ja iltalenkit oon kyl päässy heittämään, ja käynny kauppareissun tekemässä päivemmällä. Aikatakaraja painaa kovasti "rojektissa" päälle, ja hetekan tukipuut alle, mutta kyllä mie homman valmiiksi saan lupaamaani takarajaan männessä.

Letkijästi täällä mänee, ja toivottavasti sielläkii!

Juoksukunto tuntuu myös paranevan, ja kello nakkelee tonnin viikossa lisäaskeleita, ja lenkkien välinen hetekointiaika lyhenee silmissä. Silmissä tuntuu myös välillä sumenevan, kun päivän tihruttelee sipasuvälinettä kolmen euron rilleillä...mut ei auta muuta ku yrittää jelpata, jos vaan pystyy ja suinkin kykenee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti