keskiviikko 30. tammikuuta 2019

Utti Customs ja kissanhaku Rusinantella

Rusinantte alko "irvistelemää" melko pahasti kissanhakureissun jälkee....ja myönnettävä on, että kyl vähän irvisteli Uunoki. Kuva: Topi

Vaalimaalta oli sovittu hajettavaksi kisuliini taloon. Sinne mäntii tuolla tunnetusti Uunon riehakkaalla ja vikurilla Rusinattella. Rusinattellahan on ollu pieni "irvistely" päällä koko aika ja lisää on irvistelyitä tullu tasaseen tahtiin. Viimesin "vetokoukun" jälki keskelle etupuskuria tais tulla toissatalvena? En muista?

No viimesessä mutkassa ennen Teppoilija tie käänty, mutta Rusinatte oli päättänny männä suoraan, eikä sen päätöstä muuttannu tolpat, liikennemerkit, eikä muutkaan esteet, vaan"koni" jatko kulkuansa päätöksensä mukasesti. Tien ja konin päätöksen ristiriita johti aikamoiseen rysähykseen. Onneksi ei käynny henkilövahinkoja, eikä ratin sisällä oleva tyyny lentänny kenenkään silmään.

Reissun jälkeen sitte Uunolla oli omalle Torren reissulle lähtö, ja huoli saaha Rusinantte "pikkuseen" pintatuunaukseen. No sain Öppeslumilta tiijon, että Utti Customs saattasi mahollisesti ottaa Rusinatten "kiillotukseen".

Homma hoitu ja Topi tuli ite heti avustajan kanssa kattomaa "kiillotettavaa". Sovittii miten homma hoijetaa ja Utti Customs tuli heti ripijästi hakemaa Rusinantten omalle tallilleen.

Mie olin tosi tyytyväine Utti Customs'in toimintaan ja saamaani palveluun.

Kyllähän tän kisuliinin haku hintoihinsa tuli, mutta kannatti silti!!!Eikö vaan? Kuva: Kassu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti