sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Vuosikertakahvia

 
Kuva viime viikonlopun alkuverryttelystä Santa Polassa. Kuvan otti kämppis- Ola.

Kello on "jo" puol kolme aamulla. Kohta olis tarkotus lähtee Murciaan juoksemaan kymppiä. Olis ollu maratoniki tarjolla, mutta semmoselle matkalle Uunon kintut ei ennää ylety. Puolikkaanki juoksentelu tuntuu jo tarpeeksi raskaalta työltä.

Meijän torsaalit kävi Jore ja Hanne jo eilen hakemassa, joten niijen jonotus jää aamulla pois rutiineista. Kiitokset hakijoille!

Mielenkiinnolla oottelen aamun kisaa ja tulosta ja sitä, miten Uuno on Santa Polan puolikkaasta toipunnu. Koko viimeviikon siivut sain kuitenki tehtyy suunnitelmien mukaan raihnoista huolimatta.

Kananjalkaliemen puuttuminen on saattaannu vaikuttaa Uunon juoksukuntoon. Ei oo tullu ku yks tyhjä kananjalkaliemikassi kisoista tulijaisena. Siitä ei paljon voinnu vauhtii imeksiä juoksuunsa.

Yhet "vuosikertakahvit" jo tuossa joiskentelin, ja nyt vois jo ruveta kerräilemää kamoja kassiin ja nousta ylös sassiin, sekä harkita pientä aamuyön herätelenkkijä tuonne Nobelin Alfredin rantapaanalle. Vuosikertakahvin aineosinahan on ylleensä eilenkeitetty, keittimeen jämähtänyt kylmä kahvi, ja veenkeittimellä keitetty vesi. Ola ei tästä Uunon kuntojuomasta oo oikeen ollu innostunnu, ja miun on kyttäiltävä, ettei se nakkaa eilisiä ylijäämäkahveja viemäriin.

Mie ruppeen toimimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti