perjantai 20. tammikuuta 2017

Rio Röntgen


Eilen mäni kaikki pitkin "kannikoita" eli takalistoo noijen luonnonilmijöijen takja. Sisätiloissa kökittii pääosin mörskällä ja pijäteltii sajetta. Se homma onnistu huonosti. No olihan siinä aikaa vähän vilkuilla Butterfly Spanishtä ja toimitella muutaki joutavaa.

Aamulla yrittelin pientä lenkkijä heitellä, mutta ku ei ollu norkkelija eikä räpylöitä, siintäkää ei tullu ku vihaseksi. Muutaman kilsan räpiköihtemisen jälkee palasin mörskälle.

Toisen ulostautumisyrityksen tein puoliltapäivin. Lähin yrittelemää Consumin kauppaa kohti, joka on tuossa vajaan kilsan päässä.

Yhen korttelin ku kaatosatteessa läpsyttelin tuohon Röntgenin kavun varteen, siinä missä ennen oli tie, oli nyt joki....voi perhana.

Lähin lätkimään pitkin Rio Röntgeniä alajuoksun suuntaan, vaikka kauppa oli ihan toisella suunnalla toivoen löytäväni joesta jonkun kahluupaikan, josta uskaltautusi yli.

Sitä ei tuntunnu löytyvän ja puolen kilsan kävely alavirtaan näytti vaan tuottavan joen syvenemisen.

Palasin lähtöpaikalle, ja muutamalla ripijällä uintiliikkeellä ylitin Rio Röntgenin. Enää ei tarvinnu huolta kantaa tennarijen kastumisista... Jalkoja paleli...

Ennenku Consumille pääsin, jouvuin ylittelemää puolenkymmentä muutaki jokia ja Uunon ulkonen olemuskaan ei ollu ihan kauppakunnossa.

Nälkä kuiteni paino päälle ja kauppakunnoton ja läpimärkä Uuno paino kauppaan. Kylmänkankeilla jäsenillä ostelin läskit ja muut muonat ripijällä tahilla ja samalla tahilla kassoille, ja muutaman uunovitsin jälkeen naurunremakan saattelemana ulos.

Siellä oli täys auringonpaiste!!! No minnuu se paiste ei paljo auttanu, ku samat joet oli ylitettävä ku tullessaki. Rio Röntgenin rannalle ja sen kahluupaikalle ku saavuin vastarannalla kärvisteli pariskunta. Mie painelin suoraan yli joen ja polskuttelin vastarannalle....heh...pariskuntanta miulle nauro, mut sinne ne joutu pulikoimaan samalla tavalla ku mieki kun joen toiselle puolelle oli hinku. Mörskälle ku pääsin, alko kohta taas vesipaiste ja muovihampaijen tiukkaus.

Loppuilta on sitte käristelty läskii ja yritelty kuivatella tennareita ja läpeensä märkiä rättikasoja.
Kaikkia se läskin loppumine ja nälkä teettää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti