sunnuntai 15. tammikuuta 2017

III EDICIÓN 10K ROTARY CLUB ELCHE ILLICE. 15.01.2017

Väkee piisas ja juiksijoitaki 1500 kieppeillä Elchessä.

Joulukuun ekalla viikolla, ennen Perslantijaan peruuttelua, laiteltiin kämppis- Olan kanssa vino pino kisailmotuksia sissään. Tännää aamulla sitte lähettii tuota pinoo purkamaan ja nylkyttelemää kympin kisaa Elchessä.

Ola oli jo kyyveistä sopinnu Jorman ja Hannen kanssa, ja Vesaki tarjoutu meijät hakemaa, jos tullee esteitä suunnitelmiin. No ei tullu ja aamusella Jorma ja Hanne noukki "voimakaksikon" mörskän eestä kyytiin.

Corleonen entisen autovirman liikenneympyrään oli polliisimiehet pystyttänny puhallusratsijan, mutta Jore oli senverta selväpäisen näköne, että myö päästii jatkamaa matkaa pelkillä huomenijen sanomisilla.

Autossa siinä sitte muisteltii sitä, että ketä kävi viime vuonna tässä samasessa kisassa. Uunon muistikuvat oli haralla pohjalla, eikä mieleen tullu, että viime vuonnaki mukana olin täälläki, vaan jänkäsin vastaan parempimuistisia. Lahottajasieni on jyllänny latvustossani melko mukavasti.

Keli oli lämpötilan suhteen ihanteellinen 10astetta, mutta puuskanen vastatuuli oli nyt riesana. Aurinko porotteli onneksi pilvettömältä taivaaalta kohti maata ja Uunon kaljuuntuvaa päälakia.

Torsaalit hajettii ja kisanormija nouvattaen verryttelemää ja "pizzapusikoita" etiskelemää. Pusikot löyty ja nestetyhjennys saatii suoritettuu ja autolle takasi vähentämää päällä oleva rättiarsenaali kisatasolle. T-paijan alle jätin rinkkapaijan, ja sopivaksi osottautu rättimäärä kisan edetessä.

Unohin kuitenki kaularätin kaulalle, mut Jore sen otti hallintaan kisan ajaksi. No sinne se ois unohtunnu kokonaa, jos ei Jore sitä miulle takasi ois tyrkyttänny kisan jälkee.

Pikkusen oli hatarassa tieto siitä, missä tarttiviiva sijaitsee, mut kyl kaikki sitte pääs siitä yhteisymmärryksee ja päästii lähtemää vähän myöhässä. Neljä metrii juostii ja sitte jo topattii....en tiije mikä sen mänön tyssäytti? Mie kerkisin jo kellon väliaikanappija painaa, mut onneks se ei yhtä sekalle männy, mitä Uuno jo on.

Alun hiippailin 4:25 tahilla, mikä tuntu ihan sopivan kovalta. Mäntii vastatuuleen reiluun neljään kilometriin. Sitte käännyttii takasi ja kääntöpaikan jälkee taas puhalti nassuu kohen tuuli. Puolvälin jälkee alko vähä jo nilkat notkistumaa ja jalka painamaa ja tahti hiipumaan.

Suurin osa viimosesta kilometristä tultii napakkaan vastatuuleen ja siinä meinasi lennellä köykäsemmällä keholla varustettu Uunonen selälleen. Koitin sitte kohentaa keykästä kehoani suurempaan etukenoon, jotta sais liikkeen pijettyy oikijaan suuntaan. Huonosti onnistu yritys ja maisema ei juuri vaihtunnu, mut ajan kanssa mieki sieltä urheilukentälle osasin omilla tolpillani ja kiertelin vajaan kierroksen kentällä niinku nopijammatki oli tehnny. Uunon pyristys piisas nyt M60- sarjan kolmoseksi.

Ollihan voitti ylivoimasesti M60-sarjan, vaikka joutu meijän untuvikkojen sarjassa juoksemaa. Hanneki voitti omansa ja Vesa tuli omassaan kakkoseksi.

Hanne ykkösenä. Harmi ku kuvat joutu ottaman vastatuuleen ja niistä tuli tummahkoja.

Vesa juoksi reilusti alle 40 minuutuin ja kakkoseksi.

Ylivoimane Ola ylimpänä, ja paljo hittaampi Uuno alimpana. Kuvan otti Jorma ja rusketuksen lisämiseksi mie sitä vähän himmensin.

Tarjoilut oli taas mukavat ja pöyvät notkahteli Uunon pattipolvijen tahissa muona- ja ruokamäärästä. Vattat ku saatii killillee ja jumiseremonijat toimiteltuu mäntii autolle. Mie jatkoin Uunoiluva, ja olin mättänny Hannen Aneto- kassiin omija tavaroitani, luullen sitä omakseni ja luulo siitä, että kassi on miun, jos siellä on miun tavaroita todistettii taas vääräksi. Uunon kamat voipi olla kenen kassissa tahansa. Tähän on tultu....heh. Ja tieto siitä, että sekoilu ei ainakaan parane, oli "lohduttavaa" kuultavaa.

Vattanahkat killillään ruokapöytien äärellä.

Meijän pootijumilla tänään hyvin viihtynyt joukkue vahvistettuna Guardamarin juoksijalla. Uuno anoo voimija käjessään olevalta pystiltä töpeksimisen vähentämiseksi.

Mahottoman mukava oli käyvä Elchessä ja kinkata vaikka vähän hitaastikin siellä. Kiitokset suuret hyville ystäville siitä ilosta!

TULOKSET LÖYTYY TÄÄLTÄ.

KISAVIDEO LÖYTYY TÄÄLTÄ.
2 kommenttia:

  1. Onnittelut juoksumenestyksestä ja sivuston otsikon mukainen oheistoiminta takaa fanien viihtymisen sivuilla. Nauraa Pate :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos...josko noissa juoksumenetyksissä mitään onnittelemista on...heh...henkisiä, vyysisiä ja rahallisiakin tappijoita tullee yhessä vuuvessa melkoset määrät, etenki siellä Perslantijassa. Täällä rahalliset menetykset on pienemmät. Oheistoiminta tuolla uunoilupuolella on mukavasti lisääntymään päin! Koittakaa siellä jaksaa pinnistellä! Nauraa myös uuno:)

    VastaaPoista