lauantai 21. tammikuuta 2017

Torsaalijen ja läskijen hakua

Käytii tänää Santa Polasta hakemassa torsaalit, juoksijan polsa ja muut lisukkeet huomiselle Santa Polan puolimaratonille. Vettä sateli viimepäivijen malliin, ei kuitenkaan kaatamalla, ja eilenhän oli suurelta osin aurinkoista, paitsi Uunon reilun parikytäminuuttia kestävän lenkin aikana, jollon losotti koko aika kovasti ja välillä rakkeetki ropisi Uunon rystysille.

Torsaalijenjakopaikka oli nyt Parque Sorolla, jossa niitä on jaettu aikasemminkin. Torsaalipaperit ku näppeihin saatiin, sitte lompsittii numerolla hakemaa juoksijanpolsat Expoteltasta, jossa oli kaikenmoista juoksukamaa esittelyssä ja myynnissä.

Kuvan juoksijakissa säikytti Uunon ku huuteli katon rajasta jotaki....oli Uunoo reilun metrin pitempi.

Sitte jo lähettii Torreviejan ja Guardamarin suuntaan, mutta tullessa topattii "lyhkäsillä kahveilla" La Marinassa.

Expoteltta Santa Polan Parque Sorollalla.

Mörskällä sitte kyttäiltii ammuma-hiihtoo ja sitte oli pakko nykästä kumilursti päälle ja lähtee läskin ostoon ja vesisateeseen. Rio Röntgenin ylitys tiedossani olevasta kahluupaikasta ei kyllä kiinnostannu, ja niinpä ajatuksena oli kävellä Rio Pariisille ja koittaa löytää parempi ylityspaikka.

Kävelin Rio Pariisin rannanpuoleista rantaa alajuoksun suuntaan, mutta ku saavuin Rio Pariisin ja Rio Röntgenin yhtymäkohtaan, oli selvää, että yli ei pääse.

Ei ollu Uunolla venettä, eikä sen rakentamiseen tarvittavia välineitä. Rio Pariisin toiselle puolelle ois ollu mahollista jostakin kahluupaikasta päästä, mutta alajuoksulla oli toisella puolella semmonen paikka, että sen ylitykseen ei Uunon uimataito tuntunnu riittävän.

Heitin hanskat tiskiin ja oisin hukuttautunnu viskiin, mut sitäkää ei tähän hätään ollu saatavilla ja läskinnälkä paino jo päälle kovasti.

Tein päätöksen, että "kipasen" Rio Pariisin yläjuoksulla sijaitsevassa Torremarinan ostoskeskuksen kaupassa. Sinne pääsinkin suht helposti ilman isompia vesilotrauksia, vaikka sitä niskaa taivaalta losottiki kiitettävät määrät.

Huomiselta en iteltäni suuria oottele. Vesa äsken ilmotteli, että vettä on vielä juoksureitillä 18-19 kilsan kohilla? Ennusteen mukaan luvassa +11 ja 17m/s tuulta....heh...ja EHKÄ myös vettä? Mukavata.

2 kommenttia:

  1. Meri kuulemma tulvi tänään sinne 18-19km:n kohdille ja tämänpäivän lastenkisa on jouduttu perumaan kokonaan, eri reiteiltä tosin. Mutta Uuno se taitaakin olla varsinainen Erikoismies, kun on tuon vedenpaisumuksen aavistanut ja ainoana treenannut viime päivät tiukasti juuri sitä varten!

    VastaaPoista
  2. Heh...joo reenattu on vesi- ja henkisen puolen reenejä. Nyttehän on jo muutaman sadan vuoden vesi- ja lumimäärä satannu. No huomenna sitte yritellään (tai todennäkösesti tyritellään). Tsemppijä kisaan!

    VastaaPoista