torstai 28. huhtikuuta 2016

Uuno tarvii juoksijoita Kymijokiviestiin la 11.06.2016

Moi...Uuno on ilmottannu kaks joukkuetta Kymijokiviestiin. Vielä mahtuu juoksijoita hilpeisiin joukkueisiin mukaan. Juoksukunto voipi olla minkälaine tahansa hyvän ja huonon väliltä. Ota yhteyttä, jos asia kiinnostaa. Varmin konsti saaha Uuno kiinne on S-posti tai tekstari. Jos nimeäsi ei oo Uunon puhelinlistalla ja erityisesti jos siulla on salanen numero, Uuno ei todennäkösesti vastaa, kun siellä lähes aina on kysseessä jonkun sortin myyntitykki ja kääkän hermo ei kestä niijen kanssa ennää kinata...heh milläänlailla kuitenkaan sitäkään ammattikuntaa halveeraamatta...
 

2 kommenttia:

  1. Olis kiinnostanut, mutta olen jo kahdessa joukkueessa ja ei taida kolmea osuutta jaksaa juosta. Mutta niissä karkeloissa viimeistään nähtäneen.

    Myyntitykeistä pääset ainakin suurimmaksi osaksi eroon kun laitat väestörekisteriin suoramarkkinointikiellon. Onnistuu netissä pankkitunnusten avulla.

    VastaaPoista
  2. Kyllähän siinä kahdessa on urakointia....no kiitokset "osanotosta" ja "myyntitykkivinkistä"...pitänee laittaa kielto päälle. Nähhään siellä karkeloissa.

    VastaaPoista