torstai 21. huhtikuuta 2016

Arvostuskysymys

Miks Uuno viihtyy huomattavasti paremmin Iberijan niemimaalla ku Perslantijassa, selvijää ylläolevasta kuvasta, jonka tänään otin 40km:n pyöräilyretken aikana Guardamarissa.

Ilmasto on kyllä ehottomasti ykköshomma, ja siihen ku yhistetää lepposanletkee ilmapiiri, ni lähes kaikki on kohillaa. Ja kyllä tuo "sitkee" epsanjanki opiskelu on tehnny oleskelusta pykälää mukavamman, ku voipi jutella originaalijenki kanssa.

Rojalesin jälkeen kohti Guardamaria Rio Seguran varrella.

No "tilastotappijoilta" ja muiltaki negatiivisilta asijoilta täälläkää ei voi välttyä. Niitä piisaa täällä ihmisolijon tärväämällä pallolla ihan tarpeeksi.

Juoksenteluolosuhteet on myös täällä ihan "ehtakamaa", kun vertaa Perslantijan talveen ja syksyyn. Kevät ja kesä menettelee, mutta monasti sää on ja pysyy semmosena koko vuosneljänneksen, että jo pelkästään se vetasee niskat kyömyyn ja suupielet maata kohen.

Vettä sattaa ja on harmaata...heh...ei vaineskaan, vaan ihan mukavaa kateltavaa...

Paljon mukavampaa on joskus ilmenevää V-tyylijä ja -käyrää korjailla auringon paistaessa ku räntä- tai vesisateessa, jos paikan valinnan mahollisuus on olemassa.

Ja kyllä se mahollisuus on olemassa lähes kaikilla, joilla terveys on tallella. Se on pelkästään asioiden arvostuskysymys, jota jokahine ihmine tekee lähes päivittäin...no tästä en jaksa nyt "kinata" tännää lissää.

No mie rötköttelen nyt tässä hetekalla tän päivän "sessijoijen" jälkeen, ja mietin, viittiskö ennää mihinkään ryhtyvä? Sessijot koostuu tänää aamupäivälenkistä (2km juoksuu ja 1km kävelyy), sekä tuosta 40km:n pyöräilystä.

4 kommenttia:

  1. Ehdottomasti peesaan Uunon analyysiä!

    VastaaPoista
  2. Ehdottomasti peesaan Uunon analyysiä!

    VastaaPoista
  3. Mukava kuulla, että analyysi ei ollu pelkästään oma mielipide...luulisin, että peesaajia on enempiki, jos liikkumisesta ja kaikesta muustakin tykkää. Guardamar on kyl itelleki semmonen suunta, että sinne tuntee vetoa. Koitahan jaksella...kohta Pwrslantija ja "vierotusoureet" kutsuu meitäki.

    VastaaPoista
  4. Heh...ei oo Uunon "sorkkatyöskentely" parhaimmillaan enää näin myöhällä...

    VastaaPoista