sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Polkulaattoripaniikki

 
Mainio esimerkki Uunon "rautasesta" muistista, joka pätkii jo pahasti sattu männäviikolla.

Jälkikasvu oli käynny Perslantijan mörskällä, ja ois lainannu Uunon kakspyörästä. Se ei ollu tallissa, vaikka ois pitänny Uunon yläkopan mukaan olla.

No mie sitte illalla jo hetekallemänön aikoihi rupesin soittelemaan koko jälkikasvukentälliseni lävitte, ja kyselin, josko joku ois polkulaattorija tarvinnu. Ei ollu kukkaa vekotinta tallista hakennu....voi perhana....sittehän se on varastettu....iski pientä paniikkija jo pintaan. Uus ja kalliski vekotin viety lähes uunituoreena.

Muistin virkistämiseksi varmistin viime joulutauolla kirjottamastani nettijulkasusta sen, että sillon olin polkulaattorija käyttänny. Siintä oli kuvaki todisteena.

Sitte välähti jo Uunon ottalohkoihinki pienen pieni ledivalon tapanen himmeenä vilkkumaan. Voi perhana....miehän vein polkulaattorin Analle huoltoon Valkealan perukoille. Siellä se on, eikä omassa tallissa....Ilmottelin jälkikasvukentälliselle, että polkulaattori on tallessa, ja huomiselle aamulle aikomani miliisi-ilmotusoperaatijo peruuntuu....voi Uunoo, ja Uunon lahoavaa latvusta...

2 kommenttia:

  1. Joko se uunokin alkaa olla siinä pisteessä että minkä kädestään laskee se on iäksi menetetty, kun ei muista mistä sitä etsisi.
    Meikäläisellä tuolta täyteen ahdetusta varastosta löytyy kaikkea vähintään kölmena kappaleena, kun ei ole muistanut että sellaisen jo omistaa, vaan aina tarpeen ilmaantuessa syöksyy kauppaan ostoksille kun jotain tarvitsee.

    VastaaPoista
  2. Yhellä sanalla jos vastaan, vastaus on selkeästi: "JO".Paljon on kamaa omistuksessa, joita ei kuitenkaan muista omistavansa. Pitäs olla isommat mörskät, että kaikki olis jatkuvasti näkösällä. Kauhulla oottelen parin viikon päästä tulevaa Perslantijan matkaa, ja siitä seuraavaa "kaaosta".Siinä iskee varmasti Jet Läkki ja Jetsetti ja kaikki muutki setit niskaan yhellä kertaa....hirvittää...

    VastaaPoista