sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

IV 10.1K VILLA DE LOS ALCÁZARES. 10.4.2016


Se oli sitte viimone Uunon kisa Epsanjassa tällä erää. Nähtäväksi jää, mitä teen syksyllä, mutta omaan tekemiseeni teen kyllä muutoksia, jos terveyttä ja intoo vielä piisaa.

Kisapaikkahan oli reitin puoleen ihanteellinen, eikä olosuhteitakaan voi moittia. Lämpötila alussa alta kahenkympin, mutta kisan loppuosassa tuli Uunolle jo hiki ku aurinko alko porottelemaan kärttysää nahkaa. Reitti oli nurinniskoin olevan T-kirjaimen muotonen. Alku ja maali rantabulevardilla, jota pitkin suuri osa juostiin.

Meitähän oli Joren kyyvissä Hanne, Tiina ja mie. Pertti tuli Mikon kyyvillä.

Alussa juostiin lyhkäsempiä matkoja, ja 10,1km:n kisan alku vähän myöhästy. Sitte päästii myöki "matkustamaa". Alkukiihytys tavanomasen vauhikas. Eka vilkasu "aikarautaan" anto verkkokalvoille lukeman 4:08. Rupesin jarraamaan, ku tälläseen vauhtiin ei Uunon kunto loppuun asti ylety. Miun tavote oli 4:16 keskikilometrivauhti. Eka mäntii 4:14. Homma eteni tuonne 7km:n kohille alle 4:16 vauhtija, mutta kolme viimestä mäni rapijasti yli 4:20 keskivauhilla.

Uunon loppuaika oli 42:27, ja keskivauhti 4:18. (oma, järjestäjien 4:12,) Sillä olin M55-sarjassa (C) seittemäs. Ihan ok juoksu.

Naisosasto kiihytteli ittensä kokonaisuuvessaan pootijumille jumittelemaan. Hanne oli sarjassaan ykkönen ja Tiina omassaan kolmonen.

Kovasti onnea molemmille! Toivottavasti intoo ja terveyttä piisaa jatkossakin.

Helpot hommat...

 Hanne ykkönen...
Tiina kolmonen...

Mikon jalka ei oikeen loppuun asti pelittänny, ja Pertti vähän toipilaana,mutta juoksi hienostu kuitenki loppuun, niinku Mikkokin.

Tulokset linttasen joskus TÄHÄN.



2 kommenttia:

  1. Onnittelut Espanjan kiertueesta! Sinulla vauhti vain parani loppua kohden, niin kuin arvelinkin. Siitä on hyvä jatkaa.

    VastaaPoista
  2. Kiitos Aimo. Katotaa miten tää kesä nyt mänee...siulle terveyttä, missä sitte kesän vietätkään. T.uuno

    VastaaPoista