tiistai 19. huhtikuuta 2016

Haulikolla ammutun kalsarikokoelman jatke


Pinomarin Petanquemestaruusjoukkue palkintoineen.

Perinteinen, kerran vuodessa nakeltava Petanque-kisa Pinomarin mestaruudesta ratkottiin myös tänä vuonna perinteikkäällä pinja-viidakon reunalla sijaitsevalla Pinomarin Peranque-stadionilla.

Olennaisena osana kilpailuvälineitä on metrimitta, tai mielummin lasermitta, näin mestaruuskilpailuissa. Kiistatilanteissa on tarkka mittaus oiva konsti välttää ylikuumentuva tunnelma. Nyt oli laseri huollossa, ja oli tyydyttävä metrimitan tarkkuuteen, minkä tarkkuus ei joka tilanteessa riitä.

Tiukkaa vääntöä kisan tiimellyksessä

Ilma oli kisaan mainio, puolipilvinen ja lämmin keväinen keli. Kisajärjestäjät oli valinnu kisajuomaksi San Miguelin mainijon "ohraporejuoman". Suureen juoman kulutukseen ei kuitenkaan ennakkoon pystytty varautumaan ja peli oli kertaalleen keskeytettävä ja toimistolta haettava täydennystä.

Tukalalta näyttää...

Kisa oli tiukka, niinkun viimekin kerralla, mutta nyt ratkesi homma voittajajoukkueen parempaan turnauskestävyyteen.

Kisan jälkeen kaikkijen naamat marnillaan, vaikka kaikki ei voi voittaa aina...

Palkintojenjako ja sitä seurannu illallinen toimitettiin Valmismatkatoimiston toimistolla. Siinä ei oltu järjestelyissä pihtailtu. Pöyvät oli notkollaan Cavaa ja muuta juomaa ja toimiston väki kanto selät väärällään ulkogrilliin sisäfilettä ja kokolihamakkaraa. Salaatit oli värkkäilty ja Ali-Olit maustettu ennakkoon osanottajien mieltymyksijen mukaisesti.

Uunoki sai palkinnoksi haulikolla ammutun kalsarikokoelman jatkeeksi uuvet Jameskalsarit. Hienot on pelit, ja niitä voipi käyttää myös ulkohousuina ja simmareina, jos päälyhousut joskus unehtuu laittaa jalkoihin. Myöskin kalsarijen paketointi oli ihan nappi väritykseltään...
Vaaleanpunainen!

Suuret kiitokset sponsoreille ja myös valmismatkatoimistolle, ja sen henkilökunnalle. Hyvä että saatiin toimiston tilat palkintojenjakotilaisuuteen käytettäviksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti