maanantai 16. helmikuuta 2015

Tulkkausaputoimisto Uuno&Torakka

 
 
Miehän oon erinäisijä pisneksijä täällä yritelly, mut nettoomaa niistä ei oo paljo päässy. Ammattilaisura tuossa juoksuhomassakaan ei oo ollu niin tuottosaa mitä oon toivonnu. Tänä vuonna ei tinarin tinarii, ja viimevuonna kymppi.

Tänäähän oli miun ja kumppanin kanssa kovissa neuvotteluissa saatu toimeksianto tulkkausavun antamiseksi. Meijän piti yhtiökumppanin kanssa ysiltä olla autovuokrausvirman eessä, jossa piti tavata toimeksiantaja.

Mie oon jo vähän aikaa katellu tuon yhtijökumppanin hommia, ku yhteistyösopimuksessa on sovittu, että tää on päivähomma, ja kaveri näyttää vaan olevan jalkeilla yöaikaan eikä päivällä vaivaudu monasti ees toimistolle.

No tänää Uunon pinna ei tuota luimisteluu enää kestänny. Mie ku kyökin valot päälle räppäsin, kolleega yritti heti livistää pitkin lattijaa karkuun. Otin liparin, ja kertaläsähyksellä irtisanoin yhteistyösopimuksen.

Uunon piti sitte iteksee lähtee yrittelemään virman toista toimeksiantoo rautalankavyyhti kainalossa.

Mie olin ihan ajoissa sovitussa paikassa, ja toimeksiantajani kanssa mäntii sissää ja alotettii sönkkääminen ja rautalangan vääntely. Homma saatii selväksi ja epäselvät kohat sotketuksi ja ennen auton hakuva käytii kahvilla toimeksiantajan laskuun.

Sitte lompsittii autoo ettimää, ja sieltähän se joka puolelta lommoilla jo valmiiksi oleva "Rusina" löyty. Suoritettii joka puolelta auton vilmaus, niinku asijaan kuuluukin. Toimeksiantaja lähti ilosen näkösenä köröttelemään Rusinalla Portugalin suuntaan, ja Uuno yhet pullakahvit ja kokemusta rikkaampana mörskän suuntaan...

4 kommenttia:

  1. Vähän kuulostaa että minäkin oon tuon ns. yhtiökumppanisi kanssa ollut tekemisissä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo..eihän niitä täällä aina vältelläkään voi. No tuon yksilön kanssa ei enää yhteistyötä tehä. Vaikka halpaa työvoimaa oli, ihan ruokapalkalla oli :). Terveisiä ja terveitä kilsoja molemmille.

      Poista
  2. Jou, hommahan meni tosi sujuvasti aamulla kun on kielimies mukana, nuolasee kulmakarvansakkii.
    Reissu on edennyt jo Granadaan asti. Tabernasissa käytiin katsomassa Mini Hollyvoodia, aidan takkaa.
    Kolmessa paikkaa niitä kulisseja on ja hyvin on hinnoiteltu. Yksi oli kiinni, mut kävin viereisen mäen päältä sen kuvaamassa, siellä näkyi hirsipuu olevan "kylän" keskellä. Ei sitten menty sisälle niihin kahteen muuhunkaan, kun ruvettiin laskeskelemaan, että myöhään menee Granadaan saapuminen. Pitäkööt tunkkinsa p...le. Keskustassa käytiin syömässä ja vähän kävelemässä kapeita katuja pitkin. Aamulla tutustuminen Alhambraan ja sitte Renun nokka kohti Portimao kohti. Lopetan raporttini tällä kertaa tähän ja keskityn Sangrian nauttimiseen, keu keu.

    VastaaPoista
  3. Nokallista eli turvallista matkaa sinne ja toivotellaa että "Rusina" kestää retken....tääl olis nyt tulkkitoimistossa paikka vapaana...kiinnostasko? Keu keu...

    VastaaPoista