perjantai 20. helmikuuta 2015

Kesä- ja talviyöt


Eilinen yöhän mäni ihan kuralle. Syyhän siihen on yksinkertasesti vanhuus ja ylenmääränen liikehtiminen. Iltanen juoksusatsi jäi aiottuu lyhkäsemmäksi ja vauheiltaanki veteläksi rungon väsymystilan takija. No se on kuitenki ihan ok viikonvaihteen kisaa ajatellen.

Siintä oli kuitenki seurauksena se, että hetekalle ku heittäyvyin, uni ei tullu silmille millään. No sitte mie rupesin mussiikin kuunteluun Juu-tuupista.

Siinä mäni Shocking Bluun Rautatiemiehet, Veenukset ja Varjojen Apassit sekä Tsimi Henriksonin usijat piisit.....no uni ei kuitenkaa silmään tullu, vaikka Banaaniramaki Veenuksen vetasi.

Sitte kuuntelin tuon Laila Kinnusen esittämän Kesäyö (Summertime)- kappaleen ja siitä kaikenmaaliman esittäjien versijot...Maria Callasista tuonne Jänis Jopliniin ja siltä väliltä Topi Sorsakosken esitykset ja monet muut. Perhana on siinä mussiikki kohillaan ja erityisesti tuo Kinnusen esitys saapi tunnelman ihan kattoon ja silmämunuaisen vieret Uunolla kostijaksi.

Espanjanpottuja piti vielä äsken keitellä porkkanapätkä kaverina. Ne ei kaikki lajikkeet kyllä keittämällä siitä ihan helposti siitä pehmene, mut hyvijä pottuja.....

Sieltä löytyy Kinnusen Kesäyö.....mäneekö tää Uunon talviyö taas valvomiseksi?
https://m.youtube.com/watch?v=-9xNxG_m7hE

Uunon kommentti klo 00.30: Taitaa männä, mut kettää ei haitanne. Ei ees naapureita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti