sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Medio Maraton Ciudad de Orihuela. 08.02.2015

Orihuelaan männessä silmää hivelee mukavat vuoristomaisemat.

Meillähän oli tänään vuorossa Orihuelan puolimara. Sinne lähettii aamusella auringonnousun jälkeen ajelemaan. Taivas pilvetön (niinku lähes aina), lämpötila aamulla jökötti 3,5 asteen lukemia, ja se lupaili hyvää juoksukeliä.

Kisapaikan letkeetä mänöö...

Uuno oli taas senverta sekasin, että kyykkäsi kassin valmiiksi ja hyökkäsi kyytijä kytistämää 20 min sovittua aikasemmin. Sitte ku alko jo kuusettamaa yhellä uulla, katoin mölypuhelintani ja tarkistin sovitun ajan....ei muuta ku ripijästi vielä mörskälle takasin ja kuuselle....just ku sitte portii auki roplasin, oli jo Mikko autoineen siinä.

Tällä mahtavalla porukalla tänään kisattiin.

Meitähän oli Mikko, Retu, ja Tarja sekä mie lähtöö tekemässä. Normaaliruttiinit "pelipaikalla", torsaalijen haku, verryttelyt ja viimevirittelyt.

Uunon espanja oli huonosti nukutun yön jäliltä umpiruosteessa ja kovan "arpomisen" jälkeen mieki oikeen numeron käteeni sain. Onneksi on tuo Mikon numeropalvelu, joka on mainio homma torsaalijen haussa.

Pytty patsasteluu.... Kuva: Retu

Orihuelan poikkeukselliset pokaalit noudattaa samaa linjaa ku aikasempinaki vuosina.

Sitte jo verryttelyijen jälkee päästii matkantekoon täällä normaalilla ryskeellä ja rytinällä. Mie koitin välttää sitä, ettei koni mäne liijoille laukoille. Eka kilsa 4:11, hiukan hijastin....seuraava kilsa 4:23....ja kolmas 4:11. Keskivauhti oli 4:15, eli liijan kova, mutta koitin juosta rennosti ja liikaa rypistelemättä. Retu mäni jossaki kohti ohitte, mut perää en isommi yritelly, vaan koitin pittää aikataulustani kiinne vähän jarrutellen.

Sitte tultii johonki 10-11 kilsan kohille, ja U-käännöksen jälkee Retu miulle jotaki huuteli vastaan tullessaan. Rakoo oli ehkä 15-20sek Retun hyväksi.

Kilsan parin päästä olin Retun kannassa ja mänin ohi. Keskivauhti oli jotaki 4:17 pinnoissa. Koitin pitää vaan samaa vauhtia yllä.

Sitte jo jossaki vaiheessa Esijuoksijassa vilahti 4:18 keskivauhtilukema, mut loppu tuli ihan ok. Viimene täysinäine kilsa tultii vauhilla 4:08 ja loppu 522m 2:04, eli alta 4min/km.

Uunon pinnistely riitti nyt omassa sarjassa kakkostilaan muutamaa sekuntia viimevuotista aikaa paremmalla ajalla 1:32:04? mut juostuu matkaa tuli nyt paljon (21,522m). Koko aika oli tunne, että oon mutkissa ulommalla kaistalla, kaista ku muutenki lienen. Retu oli miuta vajaa pari minuuttia perässä ollen nyt neljäs samassa sarjassa ku mie eli F.

Onnea Tarjalle! Kuva: Retu

Tarja voitti komijasti oman sarjansa ennätysajallaan 1:37? Mikko ei vissiin ihan täysiä repinny, ja aika oli samoilla lukemilla ku Tarja.

Kuvija nytte lätkin vähän miten sattuu...mut rapatessa aina laastijaki lentää.

Tulokset laitan TÄNNE.

Kuvia suhraan lissää muutaman TÄNNE.

10 kommenttia:

  1. Pitkästihä sie juoksit, mulla garmin näytti 21,35km. Vettää tuo sinun kone kottiinpäin, eli huijoo sinua ihan viimesen peälle. No saahan siitä komiammat keskivauhit, keu keu. Loppuaikapahan se ratkasee ja siittä voi vertailla edellisiin juoksuihin. Keljutti kyllä kun et oottanu mukkaan, mänit sen verran sivusta ohi ettei imu tarttunu minun ryysyihin.

    VastaaPoista
  2. Niihän se on. Juostessa tuon Esijuoksijan tiirailu on Uunolle kuitenki hyvä apu. Ilman sitä ois tänää männy kyllä huonommi. Nytte kyllä raukol aika mshtavasti, ja luita ja ytimijä jurmii...etenki kintuista....koitahan palluutella...

    VastaaPoista
  3. Onnittelut taasen hyvästä juoksusta

    VastaaPoista
  4. Kiitti Olli...sinuuki oli joku Retulta kyselly...tai sitte luullu Retuu sinuksi....heh tai Peuraksi....

    VastaaPoista
  5. Se kyselijä oli sinun vieressä poodiumilla pipo päässä

    VastaaPoista
  6. No ilmankos....tuttu mies kyllä Ollilleki. On sen kepittänny monet kerrat vuoskausia.

    VastaaPoista
  7. Hyvin olette taas juosseet. Sinäkin jäit voittajasta vain vajaat 20 sekkaa. Onnittelut!

    VastaaPoista
  8. Kiitos Aimo. Kyllä se mäni ihan hyvin. Sillee niinku tällä kunnolla voi parhaimmillaan oottaa. Onko siellä jo kisoja tulossa. En oo vielä siun plogia tänää kattonnu. Pitää kattoo ja kohta lähtee pyöräilemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensi viikonloppuna olisi jo tuttu juoksu Bangkokissa. Saa nähdä, voi jäädä väliin kun sain juoksun vasta aloitettua täällä. Loppuviikosta päätän osallistumisesta.

      Poista
  9. Joo siel on vissiin olosuhteet toiset ja pitkä siivu koneessa. Täällä on sitte vajaan 2vk:n päästä oman kylän kisat. Onnee sinne jos osallistut ja hyviä lenkkejä!

    VastaaPoista