sunnuntai 1. helmikuuta 2015

III Carrera popular Santa Apolonia, Murcia. 01.01.2015

. .
Meillähän oli tänään kisavuorossa 8km:n "tuulitunnelijuoksu", joka järjestettiin tuolla Murcian keskustassa. Järjestävänä tahona olivat hammasliäkäriopiskelijat ja kisalla tuettiin myös suuvärkin syöpijen tutki
Mikko ohjasti heppansa kovasta tuulesta huolimatta tottuneesti Murcian keskustaan ja kisapaikka löyty helposti.

Torsaalit saatii ripijästi ja verryttelemää...aikas oli rutosti. Olosuhteet oli haastavat tuon tuulen duhteen...mitkä lukemat oli juoksun aikana on vaan arvaus 10m/s? +12astetta, täys auringon paiste.


Oltii ensin lähössä vikasuuntaan, mutta vähän ennen lähtöö keulan moottoripyörämiliisit siirty lähtöputken toiselle puolen ja sitte kohta päästii kyykkäämään kovaan vastatuuleen.

Ekan mutkan jälkeen sitte päästii vielä kovempaan vastatuuleen. Miulla oli ekat 3km 4:07, 4:02 ja 4:02, josta nuo ekat 2 on tuuli huomijoijen liijan kovia. No Aimo alotti tavoilleen uskollisena kovaa ja oli meistä keulilla. Kohta mäni Retu ja Mikkoki Uunon ohitte. Mie kohta kuitenki mänin Retun ja Mikon ohitte ja aloin Aimoo saavuttaa vastatuuliosuuvella. Sitte ku käännyttii myötätuulipätkälle Uuno koitti tiukata kyytiä. Kello sitä ei kuitenkaan noteerannu (4:02). Vauhti tuntu kyllä kovemmalta. No sitte käännyttii yhelle koukkaukselle maalin suuntaan ja 4km:n juoksijat jatko maaliin ja niin yritti Uunoki muutaman metrin verran, mutta sitte järjestysmiehet sai Uunonki tossut käännettyy oikijaan suuntaan.

Sitte mäntii kovaan vastatuuleen ja Mikko, Retu ja Aimo tulivat rinnoille ja ohi lähes saman tien. Uuno ei jaksannu ees peesissä pyssyy.

No sitte ku päästii myötätuuleen viimesen kerran, aloin heti saavutta Caffin kolmikkoo. Mikon ja Retun saavutin ja jäin Aimon kantaan.

Sitte tuli lopussa Mikko ja Retu ohitte ja mie koitin perrään lähtee ja lähinkii, mutta huonolta tuntu mänö. Lopussa jäin vähäsen Mikosta ja Retusta ja M55 sarjan kakkonen mäni meistä kaikista ohitte.....RETU KUITENKI M55 SIJALLA 3. Mikko heti Retun perässä ja sitte Uuno ja muutaman sekan päässä Aimo. Hyvä...


Kovasti sitte kytisteltii tullaako joukkuekisassa kolmen sakkiin...no ei tultu, mutta hyviä neljänsiä kuitenki oltiin.

Hyvä oli henki päällä mejän joukkuveella ja kisa oli sieltä parhaasta päästä. Reitti oli mainio, mutta ruuli ei nyt oikeen ennätysjuoksuja suosinnu.


Onnee Retulle ja Mikolle hyvistä suorituksista ja kyl myö vielä Aimonki kanssa tästä noustaan!

Tulokset löytyy TÄÄLTÄ.

Kuvia laitan TÄNNE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti