lauantai 31. tammikuuta 2015

Pikku Kisu


Tämmösen kuvan oli joku tekassu yhen aikasemman Uunon ja Olan asustaman mörskän kuppeeseen. Siinä mörskän uima-altaalla Uuno osallistu muistaakseni ammattilaisuimakisoihin? Miusta kuva on soma, mutta pari metrii korkeen kiviaijan omistaja ei oo välttämättä sammaa mieltä, varsinkin sillo, jos se sattuuki olemaa enempi koira- tai hevosmiehijä tai -naisija.

Aamulla meinasin kahvilla käyvä tuolla ylämäjen päällä olevissa kuppiloissa Norskibaarin vieressä, mutta jäi nyt meinaamiseksi. Tuuli ylty ihan myrskylukemiin hetkessä, ja hiekkaa ja huonekaluva oli ilma sakkeena ja musta pilvenköriläs oli senverta vetisen näköne, että mie lopetin vastamyrskyyn puskemisen ja käännyin Pariisille ja myötämyrskyyn ja takasi mörskälle.

Pihhaa ku pääsin ja Uutukaista Vanhukaisen viereen virittelin, tipahteli ekat vesipisarat, ja mörskän sissää ku pääsin oli täkäläinen Esteri jo takalistonsa aukassu ihan levällee ja vettä losotti kovasti.

Sitä ei kestänny ku hetkosen ja muutaman vartin päästä aurinko paahto ja pilvet oli lähes kaikki haihtunnu, mut kova on vielä tuuli.

Kiinan mieheltä muutaman lampun haku ja vaihto-operaatiot ja iltapäivällä käin vähän nykimässä itteeni kovempaan kyytiin Pariisin ylämäkeen ja puolisen kilsaa alamäkeenki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti