sunnuntai 25. tammikuuta 2015

10 km Los Dolores de Murcia. 25.01.2015.

 


Koville otti tän päivän kisa. Piti lämpöö tuohon ilmalämpöpumppuun lisätä, ku horkkatauti vaivasi, ja tovin oon jo hetekalla leppuuttannu silmät neljäsosatangossa ja runko vaakasuorassa asennossa.

Aamulla lähettii Aimo, Mikko, Retu ja mie puol ysin maissa ajelemaan kohti Murcian Los Doloresia.

Keli oli taas mahtava +12, auringon paiste ja tuulta ehkä 4m/s, joka vastatuulipätkillä kenkutti ainaki Uunoo. Kisahan juostiin vähämutkasella tasamaalla ja asfaltilla kahtena vitosen lenkkinä. Juuri parempaa ei vois toivoo reitiltä.

Lähtö oli parikytä minuuttija myöhässä, ku Dorsaalijono oli vielä pitkä lähön aikaan. No siintä päästiin sitte lähtemään taas kovassa kannustuksen ja muunki metakan rytkeessä.


Ekan kerran ku vilkasin Karmeeta Esijuoksijaani, se näytti keskivauhtija 3:49....liijan ripijää oli kyyti Uunolle, ja rupesin hölläämään hiljasemmalle. Aimo, Mikko ja Retu paineli miun eellä.

Ensimmäinen kilsa mäni 3:59 keskivauhilla.....no toinen mäni 3:55....eli liijan kovaa yritin. Kolmas mäni 4:01, ja neljäs kilsa 4:05...heh eli se oli sitten siinä se neljän minuutin keskivauhtitavotteeni. Puolväli oli jo jotaki 20s yli 20 minuutin. Kaks viimestä kilsaa 4:17. Jonkunmoisen kirin kuitenki sain 380m pitkällä loppusuoralla.

Oma aika oli jotaki 41:41 keskivauhti Garminissa 4:08 ja juostu matka 10,113km. Tällä heltisi D- sarjan sija 9. Aimo oli heti miun jälkee 10. Ja Retu 11. Mikko oli omassa sarjassa sijalla 10. Jos nyt oikeen muistan.

Mahtava oli reitti ja olosuhteitakaan ei moittimaan pääse. Ois vaan ollu niin perin mukavaa ylittää maaliviiva vähän aikasemmin....heh...niin lähes aina.

No mukava oli hyvällä porukalla vähän paskooki suustansa ulos paahtaa ja viettää taas yks hikimuistonen päivä loppuelämästänsä.

Lämpötilat on nyt noususuunnassa ja loppuviikolle povaavat sammakkomiehet jo yli +20 asteen lukemia..

Tulokset laitan TÄHÄN.

Muutaman kuvan laitan TÄHÄN.

4 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hallinnoija vaan halus yksityisyyttä kunnijoittaa, ja poisti viestin, joka sisälsi s-posti osoitteen.
   T.uuno

   Poista
 2. Hei sinne aurinkoon täältä lumen keskeltä!
  Pakkasta ei onneksi tällä hetkellä juurikaan Oulun korkeudella.
  t. Sari & Petri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan...mukava, että ei oo kylymä. Täällä kelit lämpenne ja +24 jo luvassa muutaman päivän päästä. Portistaki jo päästiin ulos, sekä sisään ilman seipäitä.....tulkaahan kohta takasin ni taas nähhään ja uunoillaan....

   Poista