torstai 22. tammikuuta 2015

Patukkamies

Tänää kinkattii myös tästä...

Tänää käin Sprinterissä ostamassa uuven repun. Samalla reissulla käin hakemassa uuven pyöränsatulan, ja kylkijäisenä tuli koko pyörä.

Miehän oon parin päivän välein käynny Carrefourin pyöräosastolla hivelemässä niitä tarjouspyörijä, ja nyt sitte tauti iski kiinne, ja nyt oon kahen pyörän loukussa.

Ekalla tän päivän reissulla Olin pyörällä, ja käin kaupat vaan sopimassa. Sitte ku yritin kassan kautta päästä ulos oma Uutukaisen satula ja oma vanha pumppu käsissä, mäni homma vaikijaksi. Miehän en mittään ollu vielä ostannu, mut kassa ei kuitenkaa minuu läpi laskennu....sitte se jo aikamme siinä kinattuamme vinkkasi patukkamiehen avukseen.

Patukkamies ku muutaman kerran sitä melkeen metrin mittasta uskotteluvälinettään Uunon nokan alla käytteli, ni jo Uunoki alko uskomaa, että tästä kohasta ei nyt ulos kaupasta pääse.

Sitte mänin sitä kautta mistä Olin tullukki, ja siellä turvatarkastuksen jälkeen Uuno jo pääs myös vapauteen...

No sitte parin tunnin päästä takasin. Nyttehän on silleen, että oikija käsi on saannu niin paljo lisäreenijä, että hauviksen kohalta kaikki paijat on käynny pieneksi. On pitänny sitä lähes liikkumattomaksi käynyttä vaihekahvaa vääntää ihan ottasuonet pullollasn, ja pari viimestä päivää jo kaksin käsin....

No nytte sisäpihan sähkötolppaan on kahlehittu kaks kipaletta Uunon pyörijä......heh....tai ainaki äsken vielä oli...onko enää aamulla ei ihan varmaa oo...

2 kommenttia:

  1. He He,, sekö oli sittenki se lähikaupan patukka nainen vain varjo Carrefourin vartiomieheen verrattuna.
    Onko sulla nyt semmonen komeanpunainen keula ja takapääjousitettu uutukainen??
    Mitenlie taloyhtiön ärhäkkä mies suhtautuu jos kaikki parkkipaikan valotolpat varustat kettinki uutukais yhdistelmillä?

    VastaaPoista
  2. Siltähän tuo nyt vähän vaikuttaa, että patukkanainen on patukkamieheen verrattuna paljo säysijämpi. Kyl se uuskin on mustanpuhuva ja tumma lähes kokonaan (109€). Se taloyhtiän "poliisimies" saattaa nyt riemun kahesta jo nostaa, mutta pitää yrittää ajella vaan yöaikana tuota sisäänajoa. Eilen sitä Vanhukaisen kahvaa rassattiin, mutta ei psljo auttannu......kärvistelemisiin..

    VastaaPoista