sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Mitja Marato Vila de Santa Pola. 18.01.2015.

 

Tänää oli vuorossa yks tän talven kisojen kohokohta. Mikkoo lainatakseni: Joka ei jätä kylmäksi ketään (heh....paitsi viime vuonna jätti ainaki Olan, Retun ja Uunon...vieläki puistattaa, kun kisan jälkeistä henkiinjäämishökkää autolle leuvat louskuttaen hölkättiin).


Tänä vuonna ja oli viileetä aamulla (5,5 astetta, kisan aikana +10, ja lämpeni kyllä lopuu kohti, tuulta 2m/s), mutta tuo keltanen ihmekeksintö, kun taivaalle ilmaantu heti aamulla, miulla ei mitään hätää ollu kisan aikana, eikä sen jälkeenkään, vaikka jälkikasvun kanssa sovittu lisärättijen luovutus ei onnistunnukkaan....Kiitos kuitenki yrityksestä Jepulle ja Jennalle!

Miun lähtökarsina oli 1.20-1.29, ja siihen karsinaan pääsin. Desit jä pelit on kyllä varmaan lähössäkin rapijasti laittomuuven puolella, mut miusta se on vaan ihan mahtavaa. Harmi vaan ku ei joutannu kiireeltänsä kuuntelemaa jäämään lukusten matkan varrella rokettirollija soittavien orkesterijen soitantoo.

Lähtöpaukuttelun jälkee ku ekan kerran vilkasin Karmeeta esijuoksijaa, ni se näytti jotaki 4:54 lukemija. Siinä piti vaan koittaa pysytellä pystyssä ku kaikilla tuntu kiire olevan. Eka kilsa kuitenki keskivauhilla 4:23, joka oli toiseksi hitain.

Kahen kilsan kohilla mäni miun takaa lähtenny 1.30 jänis miun ohitte. Ihmettelin vähän, ku pääasijassa ukkoo alko molemmilta laijoilta ohi mänemää, vaikka oma vauhti näytti tasaseen mänevän. Sitte mäni se jäniski ja sen hännystelijät isossa laumassa.

Mie annoin männä, ja jäin siitä revohkasa pari kolme tolpan välijä....

Rako siihe jänis-laumaan pysy kuitenki samana, ja sitte yritin pitääki sen etäisyyven....kyllä se siinä pysy, ja jossaki 15km kohilla pääsin ihan jäniksen takajalkojen tuntumaan. Nopein kilsa oli 16km (4:05)....

Siintä vielä sinnittelin Jänöjussin kintereillä tuonne 19km:n kohille, mutta sitte alko tossujen liikkeessä pitäminen jo tuntumaan raskaalta työltä, ja sitähä mie oon jo vältelly ansiokkaasti pari vuotta.

Loppu sitte taas nilkutettii sekopäisenä, silmän- ja muutki munuaiset muljahellen ja muutenki huonovointisena. Mikä kuitenki oli nyt hyvä juttu, että lopussakaan Uunon kilometrin keskivauhti ei männy yli 4:30. Viimenen kilsa oli hitain (4:24). Näin tasasee ei oo Uuno tainnu juosta millonkaan.

Olli ilmotteli loppuajaksi 1:30:30, keskivauhti oli 4:15 ja kilsoja Karmee Esijuoksija (Garmin Forerunner) keräsi 21,473km....Ollin mukaan olin 5. F-sarjassa....

Oon ite varsin tyytyväinen juoksuuni...lähes nappi....vaikka se ei nytte tuonne Dinarikipoille yltänytkään.

Muijen tuloksista ei tarkkaa tietoo oo, mutta nyt ei Caffin ihmiset tainnu pootijumeille yltää kenenkään toimesta?

Hyvät jäi viilikset tämänki vuuven Santa Polan kisasta, vaikka autolle jouvuin hiippailemaan pikkune pyyhe harteilla ilman lisärättejä...AURINGON PAISTEESSA.

Tulokset laitan TÄHÄN, Jo Toimii! (Uunon lisäys: Ajoittain)





Kaivoin tuolta Ollin kommentisda mainitulta Liverunningin sivuilta Caffilaisten tuloksia, kun on tuo Chiplevanten sivusto ilmeisesti nurin:

E) Hanne 1:52:23 sij. 5.
C) Hansi 1:21:57 sij. 21.
F) Uuno 1:31:29 sij 5.
E) Aimo 1:33:54 sij. 14.
E) Retu 1:37:46 sij. 22.
C) Petri 1:59:51 sij. 597
Mikko kesk. 17km kohilla.



2 kommenttia:

  1. http://www.liverunning.net/CANAL1/index.asp

    Jos et vielä ole löytänyt tuloksia tuosta linkistä löytyy.
    Kaksois klikkaa vain rohkeasti katekoriaa

    VastaaPoista
  2. Kiitos Olli vinkistä....taitaa Championchipin sivut olla tukossa liijasta kyyläämisestä....käin vähän pyörällä jalottelemassa

    VastaaPoista