keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Kaikkista outo tapaus


Liikuttelin itteeni tänää Uutukaisen selässä. Aamukahvilla toisella Suomi-baarilla. Sitte kyykkäsin tulevan mörskäni ohitte (Alzheimer-hoivakoti) tuonne kaislikkopusikkoo, ja radanpohjan päähän.

Siintä jatkoin Crewilentten tietä takasinpäin. Carrefourin ohitte ja tuulimyllypuiston "passipaikalle". Siinä passaili yks liikenneympyrän vahti, vaikka lähimpään liikenneympyrään on matkaa ainaki parisataa metriä...outo juttu...

No kai niille joku maksaa tuosta passailustaki. Välillä siihe joku auto toppaa, ja ne käy tauolla, ja sitte samaan paikkaan takasi passiin...kertakaikkisen outova meininkijä...

Mie, kaikkista outo tapaus, kuitenki Carlosin ohitte syklailin mörskälle. Kilsoja parikymmentä.

Sitte mörskällä kahvin keitto ja rätit konneeseen, ja hetkosen päästä tennarit tanakasti tanassa Masan mäkkeen ja siintä edelleen La Matan kautta luonnonpuiston portille.

La Matan liikenneympyrässä on myös vakio vahti...lähes joka päivä...niinku oli nyttekii. No takatullessa mie vähän lisäsin vielä vauhtijani, ja keskivauhiksi reilun 7km:n paluumatkalle tuli 4:45...ihan ok, vaikka nyt ei kyyti niin helppoo ollu ku öilisellä aamulenkillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti