sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Mikkeli maraton. 05.07.2014. Tulokset, kuvia.

Vois sanoa, että eilen oli ihan täys päivä. Saunaki tuikattii tuleen vasta puolen yön jälkeen rättiväsyksissä. Sama väsymys (tai vanhuus?) tuntuu vieläki vapisuttavan kääkkää, vaikka agrekaatti on jo korjattu ja kaijettaki jo hypistelty usijan riman verran valmiimmaksi.

Perjantai-illan Risulahen keikan jälkeen myöhäinen oli herätys eilen aamulla. Ripijästi kisaromppeet kassiin ja Kian keula kohti Mikkeliä.

Kelihän oli kesäinen +23 ja aurinkoinen, tuulta 4m/s, niinku aina tuppaa Mikkelin kisan aikoihi olemaan.

Kolmelta oli sitten startti, jossa maraton puolikas ja varttimara lähetettii yhtä aikaa urheilukentältä. Puolikas juostii kahtena lenkkinä, ja lenkkien välissä käyvää kentälläki näyttäytymässä. Reittihän ei Mikkelissä ihan kaikkein nopeimpia oo lukusten mutkienkaan takia, mutta muuten mainijossa tapahtumassa on aina mukava köpötellä.

Oma juoksu mäni kaikilta osin keturalleen. Ekan kolmanneksen pysyin liijan kovassa vauhtivoitteessani (4:22) kykyni ja olosuhteet huomijoituna. Kympin jälkeen oli kävelyä lähentelevä juoksuni väsymystä ja totaalista sippaamista vastaan taistelua.

 Kelloo ei tarvinnu vilkuilla, ja kymmenkunta ihmistä pyyhki ohitte millon miltäki puolelta. Iteki kyllä ohitin yhen pyöräilijän (Uunoo puolta vanhempi, ja talutti ajopelijänsä).

Sitte jo kaartelin aijan takkaa maalialueen monttuun, ja olin vähällää törmätä naiseen ja poikaan, jotka käveli suoraan etteen. Miulla ei ollu mitään mahiksia niitä nurkan takkaa nähä.

Maalialuveella oli eellä yks juoksija, joka vilkasi taakseen, ja mie vielä koitin sitä toivottomasti kiinne ottaa siinä onnistumatta. Sehän oli meijän sarjan voittaja Myyryn Pertti, joka oli myös joutunnu tiputtamaan vauhin minimiin.

Pertti maalissa ja Uuno hoippuu maaliviivoilla.



Miun aika oli 1:38:02 ja Myyryn Pertin 1:37:54. Alf Cederlund 14, aika 2:17:36.

Alf ja vaimo, juoksijoita molemmat.

Korhosen Hannu käi maalissa väsähtänyttä Uunoo jututtamassa, ja Rouva-Uuno kanniskeli Uunon alaleuvan yläpuolella olevaan aukkoon muonaa ja juomaa. Huolto toimi mainijosti.

Vartilla Riku Kyllönen vajaavointisena 50,26, sarjan M65 neljäs.

Pipatin Pasihan on Mikkelissä käynny kymmenkunta kertaa, ja oli nyt 5. M35 sarjassa ajalla 1:44:01. Suomen kovakuntosin kunnan keulamies Kimmo Mikander oli 3. M40 sarjassa, aika 1:28:28. M50 sarjan keulilla Kari Lehkonen,1:23:14, toka Pentti Eronen ja kolmas Esa Katajamäki, kaikki minuutin sisällä. Penttisen Toivolta ei patit kesken loppunnu, ja hienosti M65 sarjan voittoon ajalla 1:34:56.

Kova kaksikko, Pertti ja Toivo.


Maratonilla Kilpeläisen Aulis vei M65 sarjan voiton, aika 3:29:29 ja tokana Koson Heikki reilun minuutin takana Aulista karmeessa juoksukelissä ja hienossa katsomoilmassa.

Sitte myö lähettiiki jo perinteisesti kisamuonituksen jälkee Ristiinaan pitsoille, ja sen perrään Säänjärven lavalle veryttelemää ja kuluttamaa laakerinahkasten pohjia....

M50 sarjan kunniakolmikko.

TULOKSET linkistä:
http://www.zetorsoft.fi:8080/ajanotto/tulokset.php?knro=2&sarja=M60

UUNOKUVIA linkistä:
https://onedrive.live.com/redir?resid=766F09BA4CC4EA66!5200&authkey=!AOfyDIIhx9adWqM&ithint=folder,.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti