torstai 3. heinäkuuta 2014

Kortisoonivaksit loppuMikkelissä meinasin lauvantaina käyvä juoksemassa puolimaran. Aamulla käin rannasta ottamassa kuvan, vaikka niitä jo on Uunolla koko "taivas" täynnä.

Muuten oon tänää vältelly hikiliikuntaa, vaikka täällä se ei juurikaan onnistu. Jatkuvasti jostaki saapi hijen pintaan. Jos ei muusta, ni uutisten lukemisesta. Sitäki oon kyl tännää koittannu vältellä, ettei nahkaan tuu näppylöitä, ku kortisoonivaksit alkaa olla loppu.

Illalla lämmitin taas saunan, ja ennen pesua piti juoksurättejä pestä. Sitä hommaa kyllä piisaa, mut nyt oli pakko, kun lemu alko jo ommaaki nokkaa haitata.

Oishan siinä kyl saannu Mikkelissä lähtörivistön tyhjäksi, jos pesemättömillä kamppeilla ois tartissa keulariviin ängenny. Nyt on koitettava hetekointia, ja toivottavasti pääsee kunnon "nirvanaan", joka kestää pitempään ku eilinen. Nytte on jo yöratijoki kiinne......

2 kommenttia:

  1. Kova äijä kun taas kisaan menee. Tässä tunnelmia viime viikonlopulta: http://henry54.kuvat.fi/kuvat/BB+run+2014/

    VastaaPoista
  2. Heh...kovuuesta en tiije....pikkusen mäni "aikaseen tuolla Risulahen tanssiloissa...Kovasti näytti "helpolta" tuo viimeviikkonen kisa kuvien perusteella. Kiitos kuvista, olipa hienoja. Nyt "nirvanaan".

    VastaaPoista