torstai 3. heinäkuuta 2014

Shocking Blue

Eile pikkune alkuvirittely kaiteijen nysväyksen kanssa. Sitte jo nykäsin itteni liikenteesee ja lompsimaan jaloin Risulahen suunnille. Matkaa sinne tullee Haimilan rannasta n.7km.

Siellä oli arvovaltane tillaisuus mäneillää, ja Uunollaki oli oma "pyhävarustus" päällä, eli huonolle haisevat varkkarit, ja lippis. Muulla juhlaväellä rässipöksyt ja kraivelit.

Siellähän tuo Seppo näytti olevan taas kurtun kahvoissa kiinne soittelemassa. Mukavasti soittelivat mussiikkimiehet.

Sitte kahvijen jälkee lähin juoksemalla takasin päin. Nyt käin kattomassa tuon kunnan uimarannan, jos venholla Risulahteen joskus tulis. Sitte jatkoin jolkkaamistani.

Entistä työkaveria käin Jurvalasa moikkaamassa. Vatvottiin tunti vanhoja ja tuskailtiin toinen tulevien kanssa. Sitte jatkoin taas hölkkäämistäni rantaan ja venholla saareen kaijerojektille saunan kautta.

Kovasti oli ukko väsyksissä ku puolkympiltä hetekalle rojahti. Yöratijoki jäi päälle soittelemaa, ku ei sitä sulkee jaksannu. No siintähä oli seurauksena se, että heräsin mukavaan soitantoon reilu tunti sitten eli kahen maissa. Ratijosta tuli Shocking Bluen "Blossom Lady".

Mieleen tuli mukavia ja epämukaviakin muistoja kuus-seitkytluvun vaihteesta, kun Kouvolan kujia korvantaukset märkinä, ja hippiletti liehuen lompsittiin. Kyllähän nuo korvantaukset viel tänääki märkinä oli, mutta letti ei ennää paljo lepata, ja askelki on kovasti lyhenemään päin.

Sitte jatkoin tuon yhtyveen muijen hittijen kuunteluva. "Venus", "Never Marrie a Railroad Man" ja "Send Me a Post Card", josta Muska teki suomenkielisen versijon. " Venusta" taasen myöhemmin vanutti mm. Bananarama, mut kyl tuo Mariska Veres oli miun mieleen.

Tässähän on nyt reilu 2,5 tuntine hurahtannu hyvän mussiikin ja menneisyyven ja sen hurjan nuoruuven muisteloissa. Ulkona on jo niin valosaa, että nytte kahvin ja pottujen keittoon, ja sitte katsastamaa kaijetta....

Vielä löysin Mariska Vereksen ekan levyn ja siin on sitä jotaki, jonka perään Uunoki haikailee....eli nuoruutta ei takasin saa.....Summertime by Mariska Veres.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti